22 Martie 2012 publicat în Lifestyle 736 share-uri

Mi-am dat seama ca atunci cand esti generos, viata e generoasa cu tine, mi-am dat seama ca atunci cand transmit ganduri si intentii pozitive , ele se intorc spre mine, ca atunci cand judec, intotdeauna aduc in viata mea persoane care ma judeca. Si drumul nu s-a oprit aici.

Daca esti cineva care trateaza oamenii cu superioritate vei atrage oameni care te vor trata cu superioritate si te vor scoate din pepeni, pentru ca tocmai pentru a ajunge sa iti asumi aceasta parte din tine. Tu deja ai aceasta tendinta insa o blochezi inconstient si o observe puternic la cei din jurul tau.
Miraculoasa lege. Gandeste-te ca mai este o veste buna. O data ce un anumit lucru este acceptat el nu se va mai crea in viata ta, pentru ca ceea ce este acceptat in interior nu mai are nevoie sa fie creat in exterior.

Tot ce e nevoie sa faci este sa te accepti asa cum esti, cu partile intunecate si partile luminoase si astfel nu vei mai trai evenimente pe care le respingi cu atata ardoare. Deindata ce accepti acest lucru despre tine, persoane sau evenimentele care reflectau acest lucru din jurul tau vor incepe sa dispara sau nu se vor comporta in acest fel in relatie cu tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Nu incetez sa ma minunez de cum asaza lucrurile cand te accepti complet, cand admiti cine esti cand incepi sa iti dai seama ca tot ceea ce te deranjeaza in jurul tau trebuiesa accepti ca fiind parte din tine. Toti suntem unul.

Atunci cand iti asumi trasaturile pe care oamenii din viata ta le oglindesc despre tine, nu vei mai avea nevoie de acea oglinda . Astfel vor disparea sau pur si simplu in mod miraculos isi vor schimba comportamentele fata de tine, cei care te trateaza cu lipsa de respect, cei care te abuzeaza, cei care te manipuleaza, cei care fac acele lucruri care tie iti provoaca durere.

Intelege ca nu suntem separate unul de celalalt, suntem acelasi intreg si tot ceea ce se regaseste in exteriorul tau se afla in interiorul tau. Asta nu inseamna ca trebuie sa incepi sa te simti acum vinovata pentru ca tu ai creat in viata ta , atatea evenimente care te-au durut , ci dimpotriva, e momentul sa incepi sa te indragostesti de tine, asa cum esti, sa te accepti si sa incepi sa traiesti viata intr-un mod constient.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Creatorul universului nostru te accepta asa cum esti. Ce confirmare mai mareata ai putea sa ceri? E timpul sa te accepti si tu asa cum esti, sa te ierti pentru trecutul tau si sa incepi sa te recreezi chiar din acest moment , indreptandu-te spre cea mai inalta expresie a sinelui tau. Pentru ca ajungand sa vezi aceasta maretie de care esti capabila , intregul univers exterior va reflecta asta, si vei simti ca ai ajuns acasa, unde este pace, iubire si siguranta pentru totdeauna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri