22 Martie 2012 publicat în Lifestyle 736 share-uri

Mi-am dat seama ca atunci cand esti generos, viata e generoasa cu tine, mi-am dat seama ca atunci cand transmit ganduri si intentii pozitive , ele se intorc spre mine, ca atunci cand judec, intotdeauna aduc in viata mea persoane care ma judeca. Si drumul nu s-a oprit aici.

Probabil in aceste momente, mintea ta opune rezistenta la tot ceea ce citeste aici, pentru ca nu vrea sa accepte toate aceste lucruri, insa eu stiu ca va veni momentul in care te vei convinge de aceste lucruri si atunci te vei gandi la aceste cuvinte .

Si atunci te intreb din nou:

Te intrebi de ce persoanele din viata ta te mint? Gandeste-te de cate ori nu esti tu transparenta in viata ta.

Te intrebi de ce intalnesti persoane sau situatii in care esti judecata? Gandeste-te cat de mult judeci tu in viata ta, oamenii, situatiile?

Te intrebi de ce oamenii cu care interactionezi te fura? Gandeste-te de cate ori esti tu o hoata? De cate ori furi un loc de parcare, de cate ori furi energie de la ceilalti, de cate ori furi orice altceva?

Te intrebi de ce oamenii te trateaza cu superioritate si cu lipsa de respect, gandeste-te de cate ori ai facut tu aceste lucruri?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Te intrebi de ce oamenii te insala? Gandeste-te de cate ori ai inselat tu pe altcineva sau te-ai inselat pe tine insati.

Daca esti aici si citesti aceste randuri, atunci si tu esti pregatita sa iti traiesti viata constient. Lumea este intr-o armonie incredibila doar ca noi ne-am focusat sa vedem haosul. Universul ne dirijeaza intotdeauna spre ceea ce avem nevoie pentru evolutia sufletului nostru., spre oameni si situatii care sa scoata la iveala cine suntem cu adevarat pentru a putea sa ne recream in permanenta. Poate e vorba despre anumite lucruri despre noi pe care nu le-am acceptat pana acum si avem nevoie sa le vedem si astfel traim o experienta din care sa ne dam seama de asta. Iti dai seama ce bucurie si ce oportunitate ti s-a oferit prin aceatsa experienta sau om? Cum altfel ai fi putut sa cunosti cine esti si cum altfel ai putea sa alegi sa fii acea persoana care vrei ?

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Toate ne poarta catre sinele nostru.

Daca esti cineva care nu accepta greselile, vei atrage in viata ta oameni sau situatii care te vor enerva la maxim pentru ca toate vor avea in comun greseala. Este felul in care tu traiesti experienta acestui lucru pe care nu ti l-ai asumat din tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri