22 Martie 2012 publicat în Lifestyle 736 share-uri

Mi-am dat seama ca atunci cand esti generos, viata e generoasa cu tine, mi-am dat seama ca atunci cand transmit ganduri si intentii pozitive , ele se intorc spre mine, ca atunci cand judec, intotdeauna aduc in viata mea persoane care ma judeca. Si drumul nu s-a oprit aici.

Declara-ti:

Eu sunt tot ceea ce observ atat de puternic la ceilalti. Eu sunt si lumina si intuneric. Ceea ce nu imi place la tine, se afla adanc in mine. Ceea ce imi place la tine exista fara indoiala in mine. Te privesc si ma vad pe mine, oricine ai fi. Tu , cel care te aflii in fata mea. Tu esti o parte din mine pe care eu nu mi-am asumat-o pana acum si esti aici sa ma ajuti sa ma regasesc. Daca tu poti inseamna ca eu pot. Daca tu esti minunat inseamna ca eu sunt minunat. Daca tu esti indoiala inseamna ca eu sunt indoiala. Daca tu esti minciuna inseamna ca eu sunt minciuna. Daca tu esti prosperitate inseamna ca eu sunt prosperitate. Daca tu esti iubire inseamna ca eu sunt iubire.

Ai deja in interiorul tau tot ceea ce ai nevoie, in esenta ta, dainuie cel mai inalt potential draga mea prietena. Tot ce iti lipseste este constientizarea acestui lucru. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi din ce in ce mai adanc in interiorul tau , sa vezi aceste lucruri, sa te indragostesti de tine, pentru ca asta inseamna sa chemi iubirea in viata ta , pe toate planurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Nu lasa viata sa treaca pe langa tine. Descopera-i partea minunata.

Cu multa iubire

Cristina Miculete –autor, trainer si life coach spiritual


Am creat doua instrumente extraordinare pentru a te ajuta pe calea spre a trai o viata plina de bucurie, iubire, abundenta

Cartea Indragosteste-te de tine si DVD-ul Puterea Transformatoare a afirmatiilor

Daca vrei sa afli mai multe da un click pe linkul de mai jos:

Ai dreptul la o viata traita frumos:

www.artafeminina.ro

Iti recomandam si articolele:

Fericirea: 9 schimbari mici prin care putem regasi fericirea mare!

12 obiceiuri ce aduc fericirea

Fericirea, un secret al Inteleptului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri