22 Martie 2012 publicat în Lifestyle 736 share-uri

Mi-am dat seama ca atunci cand esti generos, viata e generoasa cu tine, mi-am dat seama ca atunci cand transmit ganduri si intentii pozitive , ele se intorc spre mine, ca atunci cand judec, intotdeauna aduc in viata mea persoane care ma judeca. Si drumul nu s-a oprit aici.

Si pentru ca nu intelegem , ajungem sa suferim. Am fost si eu in aceasta ipostaza in viata mea, de mai multe ori, si nu mi-e rusine sa o recunosc. De ce mi-ar fi? Sunt la fel ca si tine, un suflet care a venit sa traiasca o experienta umana , un suflet pe care fiecare experienta l-a adus mai aproape de a intelege cine este cu adevarat.

Te –ai intrebat oare vreodata de ce persoanele din viata ta te mint?

Te-ai intrebat de ce intalnesti persoane sau situatii in care esti judecat?

Te-ai intrebat de ce oamenii cu care interactionezi te fura?

Te-ai intrebat de ce oamenii te trateaza cu superioritate si lipsa de respect?

Te-ai intrebat de ce oamenii din viata ta te insala?

Ei bine, toate aceste lucruri nu sunt intamplatoare si tu nu esti o victima.

De cand am inceput aceasta calatorie pentru a gasi raspunsuri la intrebarile pe care mi le-am pus in legatura cu viata am realizat cateva lucruri esentiale care mi-au transformat complet existenta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Leagăn pentru toată copilăria Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Mi-am dat seama ca atunci cand esti generos, viata e generoasa cu tine, mi-am dat seama ca atunci cand transmit ganduri si intentii pozitive , ele se intorc spre mine, ca atunci cand judec, intotdeauna aduc in viata mea persoane care ma judeca. Si drumul nu s-a oprit aici.

Am realizat ca atunci cand lupt cu toate fortele sa am dreptate, nu sunt decat o hoata de energie care atrage in viata ei, oameni care o vor fura si ca ori de cate ori nu voi fi transparenta cu mine sau cu ceilalti , ceea ce voi primi in viata mea sunt minciuni. Am incetat sa mai arunc responsabilitatea asupra celorlalti pentru ceea ce mi se intampla in viata si am realizat ca tot ceea ce exista in interiorul meu se manifesta in exteriorul meu. Mai tarziu am aflat ca exista o lege a oglindirii in lume , o lege care nu mi se aplica numai mie ci care este o lege a universului in care cu totii traim.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Ce inseamna acest lucru? Intotdeauna exteriorul reflecta interiorul. Orice eveniment, orice persoana pe care o intalnesti este acolo pentru a-ti da oportunitatea de a vedea cine esti in acel moment si de a te recreea in permanenta. Cat de minunat poate fi totul! Cum mai poti privi atunci o experienta drept fiind rea sau buna, un om ca fiind bun sau rau cand de fapt atat oamenii cat si evenimente iti sunt oglinda ta? Te aflii in fata unei oglinzi mari gigantice care iti da oportunitatea sa vezi cine esti si ce emiti in univers. Te afli in fata unei oglinzi minunate care sa te faca sa intelegi de ce lucrurile sunt asa cum sunt, si cum poti sa faci acest joc al vietii sa devina unul mai bun pentru tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri