21 Martie 2012 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Afla daca te numeri printre cei cu adevarat speciali si care sunt aspectele ascunse ale personalitatii tale. Posesorii Numerelor Maestre se bucura de inspiratie la cel mai inalt grad si de o viata deosebita.

De fapt, cei care au acest numar ca Numar Maestru trebuie sa fie constienti ca drumul lor in viata este un drum prin care iluminarea este posibila, iluminarea proprie, dar si iluminarea celorlalti. Trebuie doar sa se deschida catre ei insisi si catre exterior, sa ramana lucizi in aceasta calatorie a iluminarii. 11 faciliteaza comunicarea si este deopotriva un numar de factura spirituala. 11 poate fi grandios sau poate aduce autodistrugerea. 11 poate fi un vizionar si un deschizator de drumuri.

22 ca Numar Maestru  - Intensitate, Viziune, Actiune, Capacitatea de Autodistrugere

22 este cu siguranta un numar intens si puternic, maestru in a cladi si a consolida succesul si realizarile. 22 este un numar ce favorizeaza intr-un mod practic si material visurile si idealurile celui pe care il caracterizeaza, dandu-le o forma materiala, pamanteasca. Persoanele caracterizate de Numarul Maestru 22 sunt persoane ambitioase, cu abilitati de lideri, cu viziuni marete, cu idei mari, cu actiuni decisive. In numarul 22 se imbina si viziunea, dar si actiunea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Este extrem de important sa nu lasi ambitia personala sa te conduca si sa te angajezi in actiuni si teluri care vizeaza si binele celorlalti. Altfel, se pot crea tensiuni si conflicte interioare, ce pot initia la randul lor procesul de autodistrugere. Este adevarat ca 22 este extrem de constructiv atunci cand vine vorba de transpunerea visurilor in realitate, insa el poate aduce deopotriva si autodistrugerea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri