A fi sau a nu fi oricum in numerologie... Numerele Maestre - paria sau 'spuma' numerologiei?

21 Martie 2012 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Afla daca te numeri printre cei cu adevarat speciali si care sunt aspectele ascunse ale personalitatii tale. Posesorii Numerelor Maestre se bucura de inspiratie la cel mai inalt grad si de o viata deosebita.

 

33 ca Numar Maestru - Bunavointa, Afectiune, Compasiune, Indrumare

33 – 33 este intalnit in cazuri destul de rare si este utilizat doar de anumiti experti numerologici in calcule mai complicate. Cei care au numarul 33 ca Numar Maestru trebuie sa-si incarce actiunile cu bunatate, bunavointa, cu tandrete si sensibilitate, dar si prin compasiune fata de cei din jur. Astfel aduc transformarea la nivel de constiinta, astfel isi trec ambitiile personale pe un plan second si contribuie la inaltarea constiintei spirituale a omenirii. Cei cu 33 ca Numar Maestru au o capacitate de intelegere remarcabila. 

Ei sunt maestri in a-i invata pe ceilalti, sunt prin natura lor pedagogi si intelepti, sunt atasati de copii. 33 prezinta o importanta deosebita atunci cand il regasim in Numerele-Cheie ale numerologiei: Numarul Destinului, Numarul de Expresie, Numarul Inimii, etc. 33 este un numar puternic intrucat combina energiile lui 11 si ale lui 22, explorandu-le potentialitatea. 33 ofera indrumare lumii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe articole despre frumusete.

Va invitam in Sectiunea Numerologie by Garbo.ro pentru a citi si alte articole.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri