A fi sau a nu fi oricum in numerologie... Numerele Maestre - paria sau 'spuma' numerologiei?

21 Martie 2012 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Afla daca te numeri printre cei cu adevarat speciali si care sunt aspectele ascunse ale personalitatii tale. Posesorii Numerelor Maestre se bucura de inspiratie la cel mai inalt grad si de o viata deosebita.

Scott Petullo il da ca exemplu pe Giuseppe Antonio Doto, un cunoscut si violent criminal, ale carui actiuni sunt conduse de energia distructiva a lui 22. “Energia dezechilibrata a lui 22 reprezinta adesea nebunia, un punct de vedere in totalitate nepractic, si ineficienta absoluta. Pe de alta parte, energia echilibrata a lui 22 este teribil de recompensatoare din punct de vedere material, este cuprinzatoare si aduce beneficii si foloase maselor", adauga acesta.

Cei mai multi dintre oameni au prezent cel putin o data in tabelul lor numerologic unul din aceste numere. Cu cat acest Numar isi va face insa simtita prezenta de mai multe ori in tabel, cu atat provocarile pe care va trebui sa le infrunti vor fi mai numeroase. “Cu cat o persoana are mai multe numere maestre, cu atat mai mult va fi perceputa de ceilalti drept un intrus in societate, un proscris, nebun uneori. Aceasta persoana este adesea respinsa, izolata si alungata din cauza viziunilor sale progresiste. Trebuie sa aiba toleranta, tarie a mintii si compasiune. Multi care ii resping din cauza punctelor lor de vedere atipice si a felului diferit in care vad realitatea.”, precizeaza in acelasi articol expertul in numerologie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Ce au aparte Numerele Maestre? Insusiri, potente si energii ascunse in Numerele Maestre

 

11 ca Numar Maestru - Intuitie, Iluminare, Perspicacitate, Capacitatea de Autodistrugere

Dintre toate Numerele Maestre, 11 este cel care ascunde in esenta sa o intensa concentrare de intuitie. 11 este instinctual, este un numar pretios si aparte. 11 ascunde patrundere, perspicacitate, intelegere intuitiva, dar poate favoriza si tensiuni interioare, emotivitate si timiditate, o lacuna a spiritului practic si a perceptiei realiste asupra vietii. Cei care au acest Numar Maestru in tabelul lor numerologic trebuie sa fie constienti de forta lui 11. Trebuie sa incerce sa se concentreze asupra unui tel orientat in exteriorul lor, nu in interior. Atunci cand scopul lor este orientat catre interior, temeri, stari de frica si neliniste pot aparea.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri