21 Martie 2012 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Afla daca te numeri printre cei cu adevarat speciali si care sunt aspectele ascunse ale personalitatii tale. Posesorii Numerelor Maestre se bucura de inspiratie la cel mai inalt grad si de o viata deosebita.

“Exista cateva numere compuse considerate a fi numere maestre si de obicei aceste numere nu sunt tocmai putine in numerologie si astrologie. Se spune ca aceste numere sunt incredintate ‘sufletelor batrane’, care sunt aici pentru a servi umanitatii. Persoanele care au aceste numere incluse in numele lor sau in Numarul destinului sunt constiente de existenta unei fantastice cantitati de energie nervoasa in vietile lor. O parte din aceste persoane pot canaliza aceasta energie in anumite proiecte constructive de pe urma carora pot beneficia multi.", scrie numerologul Matthew Oliver Goodwin in cartea “Numerology. The Complete Guide.

"O alta parte din aceste persoane nu realizeaza niciodata potentialul urias pe care il contine aceasta energie. Iar multe persoane se folosesc de partea distructiva si negativa a acestei energii, producand paguba si stricaciune. Copiii care dispun de aceste numere maestre in tabelul lor numerologic au mai multe energie nervoasa decat alti copii. Asigurati-va ca ii tineti ocupati si ca ii implicati in proiecte care sa le atraga atentia”,  adauga acesta in aceeasi carte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!

Partea intunecata a Numerelor Maestre

“Ca si in cazul altor numere, exista o parte echilibrata, una dezechilibrata si una supra-echilibrata a Numerelor Maestre. Spre exemplu, in exces, energia supra-echilibrata a lui 22 poate indica o persoana care actioneaza pe fundamentele unei energii negative”, spune Scott Petullo, expert in grafologie si numerologie si analist al personalitatii umane intr-un articol publicat in revista ezinearticles.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri