21 Martie 2012 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Afla daca te numeri printre cei cu adevarat speciali si care sunt aspectele ascunse ale personalitatii tale. Posesorii Numerelor Maestre se bucura de inspiratie la cel mai inalt grad si de o viata deosebita.

Indaratul Numerelor Maestre, zace un potential extraordinar. Numerele Maestre reprezinta o provocare in numerologie, si in acelasi timp si un paradox. Aduc cu ele zbucium interior, dar si posibilitatea de a realiza intr-un fel sau altul lucruri extraordinare. Aduc provocari grele, dar si formidabilul. In vibratia lor pozitiva, pot fi extrem de constructive. In aspectul lor negativ, poti fi extrem de distructive. Dar un lucru este sigur: pot contine, in esenta lor, promisiuni formidabile.

Energia Numerelor Maestre nu este usor de gestionat. Mai mult decat in alte cazuri, sunt mai multe de indreptat si indeplinit. Mai mult decat in alte cazuri, exista o karma mai mare de echilibrat. Dar va exista si o recompensa (de natura spirituala) mai ales. Pentru a le ingloba armonios in energia ta totala, ai nevoie de intelegere, rabdare si stradanie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Numerele Maestre au o vibratie intensa si o potenta deosebita, insa este necesar sa stii sa le valorifici si sa nu te lasi coplesita de ele. 11 si 22 vin de obicei la pachet cu un simt al obligatiei resimtit puternic de mai multe ori de-a lungul vietii, dar si cu necesitatea de a invata lectia autodisciplinei si a curatirii cugetului.

Numerele Maestre contin un potential fantastic ce ii impinge pe posesorii sai sa urmeze un drum inalt in viata. Trebuie doar sa invatati sa-l utilizati si sa-l valorificati la nivelul pe care acestea il cer. Iar pentru a face acest lucru, vei intalni poate, mai mult decat celelalte persoane, provocari deosebite. De asemenea, copilaria posesorilor de Numere Maestre poate fi una dificila sau plina de obstacole si provocari, insa perioada de maturitate poate fi una formidabila, cu aspecte iesite din comun.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri