16 Martie 2012 publicat în Lifestyle 121 share-uri

Tatiana Ernuteanu si Livia Dila, doua profesioniste din domeniul comunicarii, lanseaza in luna martie Society Clubul pe care l-au denumit '4H-High Heels High Hopes'. Acesta va fi primul club select al oamenilor cu potential, acei oameni speciali si curajosi, femei si barbati care se ocupa cu tot felul de lucruri extrordinare.

Livia Dila: O femeie care are o cariera frumoasa, care nu se neglijeaza pe ea, si in ciuda responsabilitatilor, nu uita sa le zambeasca celor din jur. Mai inseamna oameni deosebiti, care asteapta sa fie descoperiti, care prin talentele lor vor schimba societatea.

 

Garbo.ro: Ce fel de oameni cautati?

Tatiana Ernuteanu: Cautam doua categorii de oameni! Odata, pe oamenii aceia cu care, atunci cand vorbesti, te simti plin de energie, curaj, ideile tale capata contur, visele tale par realizabile si pe care ii poti oricand da exemplu, dar si pe aceia, anonimi, dar foarte talentati, pe care dorim sa ii intalnim, sa ii cultivam si sa ii promovam.

Livia Dila: Eroii societatii noastre: cei care fac performanta cu mintea sau sensibilitatea lor, medici, creatori, sportivi, tineri aspiranti

 

Garbo.ro: Ce oameni va inspira cel mai tare? Cateva exemple…

Tatiana Ernuteanu: Oh! Pe mine personal sunt multi oameni care ma inspira. O sa-ti dau cateva nume dintr-o paleta mai diversificata. Din media, uite, Andrei Gheorghe ma inspira sa am spirit combativ si argumente reale, intotdeauna, designerii de la noi precum Diana Bobar, Norina Stoica, Andra Andreescu, dar si oameni necunoscuti precum Daniel Relenschi, un roman care picteaza 3D, mai exista o doamna in varsta de 87 de ani, undeva, prin nordul tarii, care face niste broderii superbe chiar pentru celebra casa Chanel. Amos Oz ma inspira prin scrierile lui!
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri