, 30 Noiembrie -0001 publicat în Lifestyle 358 share-uri

Indiferent ca avem ochii albastri, verzi sau caprui, nuanta pe care o posedam spune mai multe decat credem despre propria personalitate...
De o perioada lunga de timp, psihologii au descris anumite aspecte comportamentale ale persoanelor pe baza reactiilor oculare. De exemplu, atunci cand cineva nu ne priveste in ochi atunci cand raspunde la o intrebare pe care noi o punem, probabil ca nu este in totalitate sincer. Alt exemplu este intensitatea cu care stralucesc ochii nostri atunci cand experimentam stari extreme de bucurie sau furie.

Asadar, ochii sunt imaginea reflectata a emotiilor noastre. Privindu-i, ceilalti pot sa vada ceea ce noi simtim. Si mai mult...

Ochiul, in special irisul acestuia, este un indicator al sanatatii noastre si baza unui domeniu de studiu numit IRIDOLOGIE. Asadar, pentru iridologi, ochii sunt oglinda sanatatii interioare a unei persoane. Iridologii studiaza irisul, pupila si sclerotica, fiind atenti mai ales la culoarea si semnele marunte ascunse in aceste parti ale ochiului, comparand rezultatele unui individ cu o schema predeterminata – anumite zone componente ale ochiului corespund anumitor parti ale corpului. Diagnosticul este apoi bazat pe compararea discrepantelor iesite la iveala.

O alta abordare de analiza demonstreaza faptul ca, in functie de culoare, ochii sunt indicatori ai personalitatii si ai abilitatilor noastre.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri