16 Martie 2012 publicat în Lifestyle 121 share-uri

Tatiana Ernuteanu si Livia Dila, doua profesioniste din domeniul comunicarii, lanseaza in luna martie Society Clubul pe care l-au denumit '4H-High Heels High Hopes'. Acesta va fi primul club select al oamenilor cu potential, acei oameni speciali si curajosi, femei si barbati care se ocupa cu tot felul de lucruri extrordinare.

Livia Dila: Pe mine ma inspira tinerii care intra intr-un teatru, la un festival de film, cei care duc in spate un instrument muzical, cei care sunt colorati, care nu se mai deosebesc de occidentali, pentru ca au invatat sa se imbrace frumos si sunt cosmopoliti.

 

Garbo.ro: Considerati ca astazi asistam la o adancire a Crizei Valorilor?
 

Tatiana Ernuteanu: In mare masura, da… Aprecierea pentru unii, si ma refer aici la o mare masa de oameni, nu mai vizeaza cunostintele, cultura, bunul simt, naturaletea, modestia. A fi valoros azi e sinonim cu a avea un succes brusc, potenta financiara, fizic imbunatatit ce aspira la perfectiune si am mai observat ceva, aprecierea este direct proportionala cu cata nevoie au de tine. Atunci esti foaaaarte apreciat, tot ce faci tu e minunat si nemaiintalnit!

Livia Dila: Da, si e vina noastra, pentru ca ne retragem in fata non-valorilor. Stam in coconul nostru si ne plangem, asa se nasc monstrii, in timpul somnului ratiunii.Oamenii trebuie descoperiti, trebuie sa-i aratam si sa le multumim pentru frumusetea pe care o dau, prin talentul lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

 

Garbo.ro: Ce putem face fiecare pentru ca oamenii deosebiti sa fie mai apreciati de catre ceilalti?

Tatiana Ernuteanu: In primul rand, sa ii ajutam sa se faca cunoscuti! Prin acest proiect cu tenta sociala, clubul nostru doreste sa faciliteze intalnirea unor astfel de oameni, lipsiti de notorietate, dar talentati, cu aceia care ar putea sa-i sustina, avand parghiile necesare sau care sa le ofere perspective si consiliere. Un alt lucru pe care l-am putea face, ar fi sa nu ne uitam atat de mult la cine face, la numele care este in spate, daca e cunoscut sau nu, ci mai mult, la ce face…In societatea noastra nu prea exista un raport corect intre cele doua verbe a fi si a face si mai mult, intre a fi si a avea. Se cam confunda notiunile.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri