16 Martie 2012 publicat în Lifestyle 121 share-uri

Tatiana Ernuteanu si Livia Dila, doua profesioniste din domeniul comunicarii, lanseaza in luna martie Society Clubul pe care l-au denumit '4H-High Heels High Hopes'. Acesta va fi primul club select al oamenilor cu potential, acei oameni speciali si curajosi, femei si barbati care se ocupa cu tot felul de lucruri extrordinare.

Livia Dila: Atat eu cat si Tatiana am simtit de-a lungul carierei, ca oamenii au nevoie de modele in care sa se regaseasca, care sa le dea curaj si care sa-i inspire. Sa nu ne uitam visele din copilarie si adolescenta, ele sunt foarte importante, dar conteaza foarte mult, de cine te inconjori, catre ce obiective mergi. 4H cheama toti oamenii inspirati si iubitori de frumos sa fie multi si puternici, si impreuna, sa impartaseasca din talentele lor si sa se sustina unii pe altii.


 

Garbo.ro: Ce inseamna pentru voi High Heels High Hopes?

Tatiana Ernuteanu: High Heels High Hopes inseamna o comunitate deschisa care sa genereze idei profitabile, proiecte sustenabile, transfer de cunostinte si care sa imprime abordari noi ce pot fi asumate atat de membrii clubului cat si de cei din exteriorul sau. Lansari de carte, lansari de produse, sesiuni de networking, prezentari de moda, workshop-uri sunt genul de evenimente ce vor fi gazduite de clubul nostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri