7 Februarie 2012 publicat în Lifestyle 240 share-uri

Creierul uman este fascinant si intrigant, o provocare pentru oamenii de stiinta. Adesea, nici nu realizam capacitatile sale remarcabile. Adesea nu stim ce se intampla de fapt cu creierul nostru. Adesea nici oamenii de stiinta nu stiu.

1 - John Medina este biolog specializat in dezvoltarea moleculara, dar si cercetator consultant si director al Institutului Brain Center for Applied Learning Research din cadrul Universitatii Seattle Pacific. Cercetarile sale au implicat si studiul genelor implicate in dezvoltarea creierului, dar si genetica anumitor afectiuni psihiatrice. Profesorul Medina a fost pasionat de-a lungul experientei sale de cercetare de creierul uman, de capacitatea acestuia de-a gestiona informatia.

Regula 1: EXERCITIUL: Exercitiul amplifica puterea creierului!

Regula 2 - SUPRAVIETUIREA: Odata cu noi, a evoluat si creierul!

Regula 3 - CONECTAREA DIFERITA: Fiecare creier este unic si diferit!

Regula 4 – ATENTIA: Nu dam atentie lucrurilor plictisitoare!

Regula 5 - MEMORIA PE TERMEN SCURT: Repeta ca sa iti amintesti!

Regula 6 - MEMORIA PE TERMEN LUNG: Aminteste-ti sa repeti!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Regula 7- SOMNUL: Dormi bine, gandesti bine!

Regula 8 - STRESUL: Creierele stresate nu invata la fel!

Regula 9 - INTEGRAREA SENZORIALA: Stimuleaza mai mult simturile!

Regula 10 - VIZUALUL: Simtul vizual este decisiv in fata celorlalte simturi!

Regula 11 - GENUL: Creierele femeii si ale barbatului sunt diferite!

Regula 12 - EXPLORARE: Suntem cu totii puternici si exploratori naturali!

6 principii pentru a supravietui si a-ti dezvolta mintea

Creierul vrea ca noi sa ne punem trupurile in miscare…

Miscarea este vitala. Pentru trup, pentru creier… Trupul are nevoie de mers. Dar si creierul. In aceeasi masura. Am fost programati si construiti pentru a face miscare. Creierul a fost programat sa se miste 12 mile pe zi. Deoarece creierul uman a evoluat sub conditiile aproape constante ale miscarii, creierul are in continuare nevoie de miscare pentru a functiona la un nivel optim, este de parere John Medina.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri