12 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Esti unul din Oamenii Stelari? Esti un Suflet Intelept? Faci parte din categoria Oamenilor Hibrizi? Esti Inger Intrupat? Sau un Spirit Intrupat al Naturii? Afla carui tip de suflete ii apartii!

e. Oamenii Marii

Oamenii Mari sunt pe jumatate Ingeri, pe Jumatate Spirite Intrupate ale Naturii. De obicei, Oamenii Marii au ca si caracteristici fizice: parul lung, ondulat sau cret in mod natural, de obicei roscat sau cu reflexe de roscat, iar uneori si ochii de culoare verde. Sunt suflete care indragesc apa si se simt fericite si in forma maxima atunci cand locuiesc langa mare sau o alta sursa naturala de apa. Iubesc viata marina si oceanica si sunt interesati de tot ceea ce inseamna fauna marina sau protectia mediului acvatic. Unii dintre acestia se identifica cu sirenele. Racesc usor, le este frig in permanenta, consuma foarte multa apa intrucat au o senzatie permanenta de sete. Sunt fascinati de povestea Atlantidei, continentul disparut in ape.

Chiar daca categoriile de suflete enumerate de sus sunt exhaustive, se poate intampla totusi sa nu te identifici cu niciuna. Este foarte probabil, spune Doreen Virtue sa te incadrezi in categoria Sufletelor in Evolutie sau a Sufletelor care isi schimba forma. Cele din urma au o capacitate de adaptabilitate foarte mare. Ele iubesc sa experimenteze cat mai diversificat si de aceea iau forme diferite in functie de lumile pe care le traverseaza. Ele iau de la ceilalti, dar si daruiesc. Pe de alta parte, Sufletele in Evolutie au de multe ori sentimentul ca nu apartin niciuneia dintre lumi, niciuneia dintre categoriile enumerare. Aceste suflete care se afla in evolutie se simt de multe ori straine si instrainate de locul in care se afla, nedorite si neapreciate de oamenii printre care traiesc.

Dana N.

Acest articol se bazeaza pe informatiile si pe ideile pe care Doreen Virtue le-a prezentat in cartea "Taramurile Ingerilor Pamanteni" a carei lecturare v-o recomandam daca doriti sa aflati mai multe despre acest subiect.

Cartea este disponibila si pe site-ul www.scribd.com/doc/26567350/Doreen-Virtue-rile-Ingerilor-Pamanteni.

Iti recomandam si articolele:

Copiii Stea: suflete reincarnate cu abilitati psihice, spirituale si senzoriale iesite din comun

Figura umana: cele 7 tipuri de suflete ascunse in privire si expresiile faciale

Sufletele-gemene, o relatie dincolo de karma, timp si spatiu

Cele 5 Varste ale Sufletului: Tu ce varsta spirituala ai?

Eneagrama personalitatii - tu ce fel de suflet ai?

Foto articol: De la Joe Prachatree/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri