Unele persoane arata cu mult mai tinere decat cele din generatia lor. Exista o serie de factori si de aspecte de care au tinut cont pentru a reusi sa isi mentina tineretea mai mult timp. Iata care sunt!
In timpul verii, foloseste spray-uri sau balsamuri leave in cu factor de protectie solara.
4. Odihna
Atunci cand iti planifici zilele incarcate, nu te gandi ca ai la dispozitie 20-24 de ore pentru a termina tot ce ai de facut. Obisnuieste-te sa dormi 7-8 ore pe noapte si, cel mai important... du-te la culcare la ore rezonabile.
5. Stresul
Ne confruntam zilnic cu probleme mai mici sau mai mari, iar stresul, oboseala, tensiunea acumulata se vor vedea pe chipul nostru daca lasam acest lucru sa se intample. Adeseori ne gandim ca am avut o zi dificila si nici nu mai conteaza daca vom petrece doar in minut in fata oglinzii. Gresit! Daca vei face un mic efort sa te aranjezi, sa zambesti, vei observa ca te vei simti mai bine.
6. Look prea tineresc sau prea... batranesc
Cel mai indicat este sa purtam hainele varstei noastre. Daca ne imbracam asemenea liceenelor atunci contrastul intre varsta reala si cea pe care dorim sa o afisam ne va face sa aratam ridicol. Daca purtam intotdeauna hainele care se purtau in urma cu mai multi ani (in aceasta categorie nu intra si tinutele clasice), ceilalti ne vor vedea imbatranite.
Si machiajul ne da de gol, pentru ca nu trebuie sa uitam ca exista un anumit stil, anumite culori potrivite fiecarei varste.
Incredibil sau nu chiar si parfumul poate adauga ani grei varstei noastre reale. Incearca ocazional parfumuri noi.
7. Evita solarul si expunerea prelungita la soare
Soarele deshidrateaza pielea favorizand aparitia ridurilor si adancindu-le pe cele existente. Pot aparea si pete datorita expunerii excesive la soare. Incearca sa nu exgerezi si foloseste intotdeauna creme cu factor de protectie solara. Cat despre solar, mai bine il evitam!
8. Coafura
Parul scurt spre mediu te face sa pari mai tanara. Acelasi efect il are si bretonul pieptanat intr-o parte.
9. Ai grija de dantura
Tutunul, cafeaua, vinul rosu, bauturile de tip cola ne pateaza dintii. Incearca sa ai grija de dantura ta, mergi la stomatolog, fa-ti eventual si o detartrare, foloseste produse de albire a dintilor.
10. Tine spatele drept!
Pari mai increzatoare, mai feminina, mai slaba si chiar mai tanara daca eviti sa stai cocosata.

Daca adaugam la toate acestea o dieta echilibrata si putin exercitiu fizic, vom arata cu siguranta fabulos chiar si dupa ce incepem sa ne bucuram de pensie.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri