Unele persoane arata cu mult mai tinere decat cele din generatia lor. Exista o serie de factori si de aspecte de care au tinut cont pentru a reusi sa isi mentina tineretea mai mult timp. Iata care sunt!
Unele persoane arata cu mult mai tinere decat cele din generatia lor. Exista o serie de factori si de aspecte de care au tinut cont pentru a reusi sa isi mentina tineretea mai mult timp.
1. Prevenirea ridurilor si lupta impotriva lor.
Bineinteles ca unul dintre primele semne ale imbatranirii este aparitia ridurilor. Intotdeauna este mai usor sa previi decat sa combati, motiv pentru care tratamentul pe care l-am aplicat tenului nostru la douazeci de ani este raspunzator de aspectul pielii la maturitate.
In cazul in care ridurile si liniile fine au devenit deja o problema este necesara folosirea unor creme adecvate. Sfatul nostru este sa folositi produse dermatocosmetice, potrivite tipului de ten. Acestea sunt mult mai eficiente decat cosmeticele des intalnite pe rafturile supermarketurilor. Tratamentele saptamanale cu masti exfoliante si puternic hidratante sunt si ele importante si in masura in care puteti, ar fi indicat sa faceti un tratament cosmetic o data pe luna in cadrul unui salon specializat.
Nu trebuie sa acordam atentie numai tenului. Gatul si decolteul sunt doua regiuni care ne dau de gol varsta. Curatarea si hidratarea sunt doi pasi pe care ar trebui sa ii facem zilnic. Putem aplica si o masca exfolianta de doua-trei ori pe luna, astfel incat sa eliberam pielea de celulele moarte. Poarta fular, sal sau esarfe atunci cand este mai racoare afara.
2. Hidratarea mainilor
Mainile sunt probabil cartea noastra de vizita si ele sunt foarte expuse la frig, la soare, la praf, poluare etc. De aceea, ele au nevoie de ingrijire speciala. Poarta intotdeauna cu tine in poseta o crema hidratanta. Nu te sfii sa porti manusi calduroase pe timpul iernii si sa folosesti crema cu factor de protectie solara mai ales in timpul verii. Daca reusesti, spala vasele si hainele purtand manusi speciale.
3. Parul alb
Desi nu este o problema intalnita numai in cazul persoanelor trecute de 30-40 de ani, parul alb este perceput ca semn al imbatranirii. In realitatea, poate fi vorba despre dezechilibre in organism care cauzeaza aceasta problema. Lipsa calciului este numai una dintre cauze. Daca au inceput sa iti apara fire de par alb si nu este normal pentru varsta ta, este indicat sa consulti un medic.
Vopsirea parului poate masca firele albe. Daca te deranjeaza ca esti nevoita sa iti vopsesti foarte des parul, poti apela la suvite, iar daca iti este teama sa nu iti distrugi parul prin vopsiri repetate, atunci ar fi indicat sa te hotarasti asupra unei culori care te prinde si apoi sa vopsesti doar radacinile. Nu vopsirea in sine degradeaza firul de par, ci aplicarea repetata a vopselei pe aceeasi regiune a firului de par.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cele mai încurajatoare citate despre succes Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri