Anumite parti ale corpului sunt responsabile de transmiterea de mesaje celor din jur cu privire la personalitatea noastra ca de exemplu: parul, unghille, buzele si ochii.
Anumite parti ale corpului sunt responsabile de transmiterea de mesaje celor din jur cu privire la personalitatea noastra ca de exemplu: parul, unghille, buzele si ochii. Nu este suficient aplicarea unui lac de unghii, chiar si unghiile necesita o ingrijire speciala. Daca unghiile nu sunt sanatoase lucrul acesta este vizibil. Daca unghiile sunt lipsite de stralucire atunci problema sta in deficitul de vitamina A si calciu. In cazul unghiilor care dau senzatia ca agata este vorba de carente de vitamina C, acid folic si proteine, tot din cauza lipsei de vitamine unghiile pot prezenta linii albe. Lipsa de vitamina B12 duce la inconvoierea varfurilor si inchiderea acestora la culoare, carenta de zinc duce la aparitia punctelor albe. In cazul lipsei apei din organism deci, a unei deshidratari unghiile crapa. Inrosirea cuticulelor se datoreaza prezentei scazute a acizilor esentiali in organism.
Alimentatia sanatoasa
Este esential ca daca vrem sa avem unghii sanatoase si frumoase trebuie sa adoptam o alimentatie bogata in vitamine. Fructele, legumele sunt izvor nesecat de sanatate. Trebuiesc consumate alimente care contin biotina (vitamina din complexul B) gasita in: galbenus de ou, soia, drojdie, cereale integrale, lapte, ficat. De asemenea, sunt de baza alimentele bogate in minerale sulfuroase care se gasesc in: castraveti, struguri, usturoi, asparagus, ceapa, somon, nuci, seminte, ton etc.
Mersul la salon
Nu trebuie sa exageram cu sedintele la saloanele de manichiura pentru ca unghiile sunt supuse unor proceduri ce necesita utilizarea unor substante chimice ce pot leza sanatatea unghiilor.
Un articol de Madalina Stama
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri