14 Iulie 2021 publicat în Frumusete 12 share-uri

Există mulți factori care cauzează îmbătrânirea pielii. Și chiar dacă putem interveni în privința unora,  nu putem schimba procesul natural de îmbătrânire.

Pentru o piele veșnic tânără, bunelor obiceiuri din rutina zilnică li se adaugă și tratamentele cosmetice din salon. Cu o concentrație mai mare de ingrediente și mult mai eficiente decât un produs de îngrijire obișnuit, acestea pot pune în stand by îmbătrânirea timpurie. Niciodată nu e prea tărziu ca să iei masuri! Iată ce spun specialiștii:

Carmen, cosmetician El Studio Style. recomandă pentru îngrijirea zilnică aplicarea cremei după ora 18.00. Motivul? "Deoarece între orele 02-05.00 ale dimineții, porii tenului sunt cei mai deschiși, astfel, ei absorb în tihnă toți nutrienții pe care produsul respectiv îi conține".

Vrei să tii din timp lucrurile sub control? Bunele obiceiuri din rutina de frumusețe reprezintă cheia reușitei tale. Tocmai de aceea specialistul recomandă ca "ritualul de îngrijire al tenului să înceapă în cabinetul de cosmetică, sub îndrumarea cosmeticianului, chiar de la vârsta de 14 ani. Pentru un ten mai ales cu probleme, adolescența este momentul în care poți ține lucrurile sub control, fară mari eforturi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Principiile de bază ale mașinii CNC

În ceea ce privește tratamentele anti-îmbătrânire, sunt recomandate pentru prevenție începând cu vârsta de 24 ani. Pentru persoanele cu vârste cuprinse între 24 - 27 ani recomand câte un tratament anti-îmbătrânire, lunar, la interval de 3 luni. Persoanelor mai mari, de 28-34 ani, li se recomandă un tratament anti-aging la o lună și jumătate, iar celor cu vârsta între 35 și 46, câte unul sau chiar două tratamente pe lună".

Madalina, cosmetician El Studio Style, spune pe această temă: "Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea noastră produce din ce în ce mai puțin colagen și elastină, iar acest lucru poate influența fermitatea și alte aspecte ale țesuturilor. Ce reprezintă colagenul și elastina? Ele sunt două proteine cheie pentru frumusețea pielii care, împreună, oferă pielii fermitate, elasticitate și rezistență. Un ten perfect nu poate fi menținut fară o rutină corectă de îngijire, iar aceasta se face în 3 etape, dimineața și seara și începe cu demachierea, pentru îndepărtarea celulelor moarte și curățarea sebumului din pori și continuă cu hidratare cu ser sau cremă, apoi, de 2 ori pe săptămână, se aplică și o mască specifică nevoilor tenului respectiv".

Caria dentară – ce este și cum se tratează

* Informații oferite de specialiștii El Studio Style

Foto fr si main: De la yurii_yurii /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri