7 Noiembrie 2008 publicat în Frumusete 1 share-uri

Gimnastica de intretinere ne introduce in tainele miscarilor ordonate si ale respiratiei, favorizand existenta unei linii suple si armonioase a trupului. Iata patru exercitii usor de efectuat acasa care va vor ajuta sa aveti o talie subtire, dar si un abdomen plat:

Exercitiile de gimnastica nu pot avea decat un efect pozitiv asupra starii de sanatate a organismului, imbunatatind functiile sale de baza. Gimnastica de intretinere ne introduce in tainele miscarilor ordonate si ale respiratiei, favorizand existenta unei linii suple si armonioase a trupului. Iata patru exercitii usor de efectuat acasa care va vor ajuta sa aveti o talie subtire, dar si un abdomen plat:

1.Cu picioarele departate si tinand bratele in cruce, corpul trebuie mentinut in pozitie verticala. Bustul se apleaca in fata pana cand devine paralel cu solul, iar bratele sunt mentinute in aceeasi pozitie de la inceput. Este obligatoriu ca picioarele sa fie bine intinse, iar spatele sa ramana perfect drept. Ulterior, se vor executa rasuciri rapide ale bustului, atat spre dreapta si spre stanga, atingandu-se solul cu mainile. La fiecare rasucire, se expira profund.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Caria dentară – ce este și cum se tratează 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

2.Sezand pe spate, cu bratele in cruce si palmele intinse pe sol, picioarele perfect drepte si lipite se ridica pana la verticala. Pastrand aceeasi pozitie, se va reveni cu picioarele la orizontala, expirandu-se domol. Se inspira apoi pret de cateva secunde si se ridica din nou picioarele la verticala.

3.Cel de-al treilea exercitiu presupune sprijinirea laterala a corpului intr-un singur brat, tinand in acelasi timp cealalta mana in sold. Corpul mentinut in pozitie dreapta se coboara usor pana cand soldul atinge solul. In timpul acestei miscari se expira profund. Ulterior, se va reveni la pozitia de inceput.

4.Culcat pe spate, tinand bratele intinse, ridici genunchii pastrandu-ti echilibrul. Revii apoi usor la pozitia intinsa la spate, inspirand profund.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri