Contrastele intalnite in cazul tendintelor din coafura se regasesc si in machiaj: look-urile extrem de dramatice, aproape teatrale, alterneaza cu imagini naturale, specifice machiajului de zi.

Contrastele intalnite in cazul tendintelor din coafura se regasesc si in machiaj: look-urile extrem de dramatice, aproape teatrale, alterneaza cu imagini naturale, specifice machiajului de zi.

Acest sezon cuprinde o gama extrem de diversificata, de la look-ul deosebit de artistic, ce pune accent pe profunzimea privirii – in cazul “Ochilor expresivi”, pana la machiaje ce amintesc de “girl next door” sau de priviri de papusa, ca in tendintele “Ten perfect”, respectiv “Accente romantice”. Una dintre tendintele-cheie in machiaj in acest sezon este “Buze indraznete”, care variaza de la albastru si verde, pana la nuante deschise de fuchsia.

ACCENTE ROMANTICE

Accentul romantic este dat de creionul Kohl alb, folosit pe marginea interna a pleoapei inferioare, pentru a crea ochi mari, “ca de papusa” si o privire romantica, visatoare.

Fardul de pleoape e folosit in culorile pamantului – bejuri si marouri deschise, cu un halou de jur imprejurul ochiului, pentru un efect de marire. Pentru varianta accentuata a acestei tendinte se apeleaza la tonuri mai reci: gri-uri si maron-uri inchise.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Se foloseste foarte putina mascara pe genele superioare, spre colt. Sprancenele sunt foarte bine ingrijite, conturate si periate, colorate in tonuri medii.
Pentru buze se apeleaza la tonuri naturale, usor fructate si la o conturare a arcului acestora cu un creion sidefat alb. Pentru un plus de expresivitate, pe centrul buzei inferioare e adaugat un strop de gloss deschis la culoare.

Tendinta intalnita in colectiile: Viktor & Rolf si Nina Ricci.

TEN PERFECT


Machiajul este unul extrem de simplu. Ochii sunt fie complet nemachiati, fie se traseaza o linie discreta pe marginea interna sau o culoare inchisa pe linia genelor inferioare. Sprancenele sunt foarte bine pieptanate.Tenul este perfect, foarte natural, cu putin luciu pe pometi si frunte. Pentru buze se foloseste doar putin balsam.

Designeri la care apare aceasta tendinta: D&G, Calvin Klein si Stella McCartney.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri