Parul stralucitor, suplu si matasos, radiind de vitalitate si sanatate, este visul oricarei femei. Pentru a avea un par frumos intotdeauna, mergeti pe mana acestor 26 de miracole naturiste!

Miracolul 15: Iar daca esti satula de sampoanele din comert, incearca unul facut chiar de tine dintr-un ou, 1 lingurita de ulei de masline, 1 lingurita suc proaspat de lamaie sau lime, 1 lingurita de sapun natural ce are in componenta ulei de masline, ½ ceasca de apa si cateva picaturi din uleiul esential preferat. Amestecand ingredientele, vei obtine un sampon excelent pentru parul tau.

Miracolul 16: Uleiul de migdale , in combinatie cu un masaj eficient, confera unduiri de matase si stralucire parului. Stimuleaza circulatia sangelui la nivelul scalpului, facand totodata mai puternic firul de par.

Miracolul 17: Din cauza diverselor tratamente cu parabeni si substante chimice pe care le aplicam parului nostru, tocmai in speranta de a-l face mai stralucitor, parul isi poate pierde stralucirea naturala. Otetul este o metoda straveche si populara pentru a reda parului aspectul sau lucios. Spala-ti parul ca de obicei. Amesteca o ceasca de otet cu o ceasca de apa calduta si aplica de-a lungul parului (inclusiv scalpul).

Lasa amestecul sa actioneze pret de cateva minute, apoi clateste intens cu apa calduta pentru a indeparta mirosul de otet. Otetul are rolul de a descurca parul si de a indeparta depunerile cauzate de folosirea samponului. Totodata, poti adauga putin otet din cidru de mere si in apa finala de clatire, aproximativ 2 lingurite. Pentru ca este in cantitate mica, atunci cand se va usca, parul nu va mentine mirosul de otet si nu este necesara clatirea. Otetul inchide parul si ii intensifica nuanta, fiind recomandat de aceea persoanelor cu parul inchis la culoare sau celor roscate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Miracolul 18: Otetul din cidru de mere este cu precadere recomandat pentru tratamantul parului. Amesteca 2 cesti de otet din cidru de mere cu o ceasca de apa si lasa sa actioneze asupra parului timp de 20 de minute. Samponeaza si spala parul bine pentru a indeparta mirosul de otet. Aciditatea otetului din cidru de mere este apropiata de cea a parului natural. In plus, otetul din cidru de mere are proprietatea de a ucide bacteriile si de a fi un bun agent de curatare.

Miracolul 19: Poti amesteca otetul din cidru de mere cu cateva picaturi de suc de lime si pe suprafata scalpului, masand. Procedeul impiedica depunerile de sebum si intarzie ‘ingrasarea parului’.

Miracolul 20: Remediile ayurvedice sunt excelente si in intarirea si regenerarea firului de par, dar si in a-i asigura stralucirea naturala. In India, pentru a avea un par stralucitor, femeile folosesc frecvent amestecul obtinut din pudra de shikakai, pudra de henna, pudra de amla si lapte batut.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Foto: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri