Parul stralucitor, suplu si matasos, radiind de vitalitate si sanatate, este visul oricarei femei. Pentru a avea un par frumos intotdeauna, mergeti pe mana acestor 26 de miracole naturiste!

Miracolul 7: Totodata, clatitul parului cu bere (dezacidulata) sau cu apa in care ai adaugat putin se numara printre cele mai vechi, populare si eficiente metode de redare a stralucirii parului.

Miracolul 8: Un alt secret pentru mentinerea aspectului sanatos si lucios al parului este bicarbonatul de sodiu. In cantitati mici, infime, adaugat in samponul obisnuit, contribuie eficient la indepartarea murdariei si a sebumului, lasandu-l curat si matatos.

Miracolul 9: In plus, iti poti masa scalpul pur si simplu cu bicarbonat de sodiu repetand procedeul de cateva ori pe luna. Clateste foarte, foarte bine cu apa. In fazele incipiente, parul va parea uscat si tern, insa dupa cateva intrebuintari si saptamani, vei observa ca parul tau devine mai moale, mai stralucitor, fara urme de matreata in el. Bicarbonatul de sodium absoarbe sebumul de la radacina parului, indepartand in schimb celulele moarte de pe pielea capului.

Miracolul 10: Oul a reprezentat dintotdeauna ingredientul secret al parului stralucitor. Amesteca 2 albusuri de ou cu putin ulei de maslin si putin ulei de ricin, putina apa calduta si aplica aceasta mixtura pe par si scalp timp de 10 minute. Ii vei constata efectele de netezire si hidratare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Miracolul 11: In acelasi timp, daca iti doresti un par alunecos ca matasea, trateaza-l cu o mixtura obtinuta dintr-un ou intreg si 2 linguri de ulei de masline. Lasa sa actioneze timp de 20 de minute, apoi spala si clateste bine.

Miracolul 12: O alta masca miraculoasa in ceea ce priveste luciul parului este cea obtinuta prin amestecarea unui galbenus de ou cu 2 linguri de miere, 3 linguri de ulei de ricin si 1 lingura de gel de aloe vera obtinut din frunzele de aloe vera. Aplica pe scap si par, acopera-ti parul cu un prosop timp de o ora, clateste cu apa si apoi clateste cu ceai de rozmarin caldut (clatirea finala).

Miracolul 13: Maioneza face minuni asupra parului uscat, facandu-l in mod natural stralucitor si deosebit de moale. Spala-ti parul asa cum o faci in mod normal. Aplica maioneza (facuta neaparat in casa) de-a lungul parului, punand accent asupra varfurilor. Acopera-ti parul cu un prosop si las-o sa actioneze pret de o ora. Clateste apoi cu apa calduta. Maioneza confera un efect de stralucire chiar si celui mai tern par.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Miracolul 14: Poti folosi maioneza ca atare sau adaugand in ea cateva picaturi de ulei de avocado (2 linguri de ulei caldut de avocado la o ceasca de maioneza).

Foto: Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri