5 Octombrie 2012 publicat în Frumusete 16 share-uri

Toamna este anotimpul schimbarilor. Vremea este de multe ori umeda si vantul bate cu putere, ceea ce face ca pielea sa se simta aspra, inflamata si crapata, iar protectia acesteia este esentiala.

Comunicat de presa

Joss a studiat 3 ani pentru a deveni consultant de beauty. Printre clientele ei se numare actrite si cantarete celebre, precum Jennifer Lopez, ambasadoarea globala a brandului Gillette Venus.

Regimul de ingrijire al pielii pe timpul primaverii

Dupa lunile de iarna, pielea este uscata si deseori fada. De aceea, recomand exfolierea cel putin de 3 ori pe saptamana. Este un tratament pe care il poti face usor acasa, chiar dimineata inainte de dus. Ai nevoie doar de cateva ingrediente din bucatarie: miere, ulei de masline, ovaz, zahar brun sau sare.

Pasul 1: Amesteca putina miere impreuna cu ulei de masline, ovaz, zahar brun sau sare de mare.

Pasul 2: Pune scrubul exfoliant in palme si maseaza usor pielea piciorului timp de cateva minute.

Pasul 3: In timp ce indepartezi scrubul, continua sa masezi si sa exfoliezi pielea sub apa pentru alte cateva minute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Digestie ușoară după o masă copioasă 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Pasul 4: Acum picioarele tale sunt pregatite pentru indepartarea parului.

Pasul 5: Apoi maseaza pielea folosind o crema usor abraziva si o manusa speciala. Acest lucru te va ajuta sa iti mentii pielea ferma si fina. Dupa baie, cand pielea este putin umeda, aplica imediat crema. Va ajuta pielea sa revina la echilibrul sau natural si o va face fina, supla si perfect hidratata.

Pasul 6: La final, aplica un iluminator pentru a oferi pielii un surplus de radianta si stralucire.

Ce le recomanda Nichola celebritatilor:

  • Foloseste in special ulei de migdale si ulei de masline –aceste uleiuri au efecte uimitoare atunci cand vine vorba de hidratarea pielii. Maseaza-ti picioarele cate 5-6 minute in fiecare zi pentru a fi sigura ca pielea este intotdeuna hidratata. Heidi Klum

Regimul de ingrijire a pielii pe timpul verii

A venit anotimpul mult-asteptat in care poti purta din nou fusta mini, midi sau chiar un sort chic. Pentru a-ti expune picioarele fara griji, trebuie sa incepi sa iti modifici usor regimul de ingrijire a pielii. Nichola Joss, beauty expert-ul care o consiliaza pe Jennifer Lopez, recomanda:

Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Pasul 1: Amesteca putina miere, ulei de masline si ovaz.

Pasul 2: Ia amestecul in palme si maseaza usor picioarele. Aplica-l folosind miscari circulare pentru a creste presiunea sangelui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri