Parul stralucitor, suplu si matasos, radiind de vitalitate si sanatate, este visul oricarei femei. Pentru a avea un par frumos intotdeauna, mergeti pe mana acestor 26 de miracole naturiste!

Miracolul 21: Un alt secret pentru redarea luciului natural al parului este gelul de aloe vera natural obtinut din frunze proaspete de aloe vera. Adauga-l in samponul cu care obisnuiesti sa te speli pe cap.

Miracolul 22: Totodata, poti incerca si amestecul stralucitor de bun alcatuit din aloe vera si miere (3 linguri de gel de aloe si 3, 4 linguri de miere sunt suficiente). Ambele ingrediente naturale sunt extrem de hidratante, formand in acelasi timp o pelicula protectoare asupra parului.

Miracolul 23: Uleiul de ricin este cunoscut si apreciat pentru proprietatile sale deosebite si efectele miraculoase pe care le are asupra parului si scalpului. El stimuleaza cresterea si regenerarea parului, hidratandu-l, ingrosand si indesind firul de par. Amesteca 2 linguri de ulei de ricin cu o lingura de glicerina si un albus de ou. Aplica pe scalp si par si lasa sa actioneze timp de 5-10 minute, dupa care indeparteaza-l prin samponarea si spalarea parului.

Miracolul 24: Adauga 1-2 capsule de vitamina E in uleiul de par pe care il folosesti in mod frecvent pentru a-ti masa scalpul sau chiar 1-2 capsule de untura (ulei) de peste. Vei avea un par ca matasea in mod natural.

Miracolul 25: Zatul de cafea a capatat, si pe buna dreptate, statutul de masca de par. Nu arunca zatul de par care ti-a ramas de la cafea, ci aplica-l pe par si lasa-l sa actioneze timp de jumatate de ora, dupa care clateste bine. Zatul de cafea reda parului luciul sau natural si inchide nuanta parului. Il recomandam de aceea persoanelor cu parul saten sau negru.

Miracolul 26: Pentru un plus de stralucire, iti poti trata parul si cu zeama de cafea calduta. Inmoaie-ti parul in acest lichid si lasa-l sa actioneze pret de un sfert de ora, dupa care clateste.

Foto homepage: Copyright Subbotina Anna - Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri