Baia de abur a fost apreciata dintotdeauna pentru capacitatea sa de a inlatura oboseala si stresul, de a purifica spiritul si de a vindeca anumite boli.
Daca se doreste reintinerirea obrazului, este recomandata masca preparata prin amestecul unei banane coapte cu frisca si faina de cartof. Pe suprafata tenului se intinde un strat subtire din aceasta pasta omogena, asteptand sa se usuce. Dupa ce acesta s-a uscat, se intinde un al doilea strat. Dupa maxim patruzeci de minute, masca se inlatura cu un tampon de vata inmuiat in vata.

O alta masca naturista menita sa hidrateze pielea imbatranita o reprezinta masca rezultata din amestecul a doi cartofi fierti si sfaramti cu o lingurita de ulei de masline si glicerina. Aceasta pasta se asaza pe un tifon si se aplica pe fata, acoperind-o cu un servetel compact. Dupa un sfert de ora, tenul se spala cu decoct din flori de tei, iar pe gat se aplica o crema hidratanta.

Ai doua minute? Avem nevoie de ajutorul tau! Te rugam sa intri aici si sa ne raspunzi la acest mic sondaj. Multumim!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri