16 Ianuarie 2012 publicat în Frumusete 1 share-uri

Exfolierea este o procedura cosmetica utilizata inca din antichitate, ce are menirea de a va face pielea sa straluceasca de sanatate.

Cum se realizeaza acest lucru? Prin exfoliere se favorizeaza indepartarea celulelor moarte, aparitia celulelor noi si imbunatatirea stratului de colagen ce confera elasticitate pielii, se accentueaza luminozitatea acesteia, sunt stimulate toate functiile epidermei si este îmbunatatita circulatia sanguina periferica.

Pentru o piele cu adevarat matasoasa, parfumata si stralucitoare SABON va recomanda exfoliantul de corp cu sare si ulei.

Exfoliantul contine sare de la Marea Moarta si 5 uleiuri de ingrijire: de migdale, macadamia, patchouli, piersica si soia.

Granulele de sare detoxifiaza, relaxeaza musculatura si stimuleaza circulatia sangvina si limfatica. Uleiurile hranesc pielea, o hidrateaza in profunzime si ii confera un parfum delicat ce se mentine pe toata durata zilei. Puteti alege dintre urmatoarele arome: trandafir, vanilie, lamaie-menta, patchouli, lavanda, mango-kiwi, iasomie, lavanda-mere.

Aplicarea exfoliantului pe corp se face pe pielea curata, prin frictionare. Pentru un efect mai intens, va puteti ajuta de o perie de corp sau o manusa loofa, pe care le gasiti tot la SABON. De asemenea, este necesar ca pielea sa fie umeda si sa intindeti produsul cu miscari circulare, insistand mai mult asupra genunchilor, calcaielor si coatelor.

Dupa finalizarea procedurii, este suficienta clatirea cu apa si tamponarea usoara a pielii cu un prosop, pentru a absorbi doar apa, nu si uleiurile parfumate care raman pe piele, hidratand-o.

Daca mai simtiti nevoia aplicarii unei lotiuni sau ulei de corp, puteti alege dintre cremele, serbeturile sau uleiurile SABON, preferabil cu aceeasi aroma a exfoliantului utilizat.

Intrati pe www.sabon.ro pentru a descoperi ce arome si texturi vi se potrivesc si nu ezitati sa vizitati un magazin SABON pentru a incerca senzatii si parfumuri unice!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri