24 Ianuarie 2012 publicat în Frumusete 36 share-uri

Caprui, negri, albastri, verzi, mici, mari, apropiati, indepartati... Pentru fiecare forma si culoare de ochi exista un tip de machiaj care sa vi se potriveasca perfect si care sa va scoata in evidenta frumusetea. Afla ce ti se potriveste.
Machiajul in functie de forma ochilor

Ochii rotunzi

Femeilor cu ochii rontunzi le recomandam fardurile inchise la culoare, pentru ca cele deschise iti maresc ochii. Pentru contur, poti trasa o linie de-a lungul genelor superioare si inferioare, linii mai lungi decat conturul natural al ochilor, pentru a da o forma alungita. Mascara se va aplica pe coltul exterioar al ochilor pentru a da impresia de alungire.

Ochii migdalati

Alege un mascara care ofera alungire si aplica-l pe toate genele, marindu-ti ochii in acest fel. Conturul ochilor se aplica incepanad din interior si va fi gros, dar pana la jumatatea pleoapei superioare. Genele false pot fi folosite pentru mai mult volum.

Ochii profunzi

Un aspect foarte important atunci cand incepi sa te machiezi este sa folosesti o crema contur pentru iluminarea pielii din cauza aspectului obosit si plaid pe care pielea ta o are in jurul ochilor. De asemenea, nu trebuie sa-ti lipseasca anticearcanul. Foloseste culori deschise pentru fardarea pleoapelor si insista in zona interioara a ochilor, acolo unde pielea este mai inchisa la culoare. Nu este tocmai recomandata folosirea unui contur de ochi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Ochii mici

Dermatograful este prietenul tau cel mai bun daca ai ochii mici. Foloseste-te de un dermatograf deschis la culoare si a aplica o linie care sa depaseasca conturul natural al ochilor pentru a le da un aspect alungit. Fardul trebuie sa fie deschis la culoare la interiorul ochilor, si inchis spre exterior.

Ochii apropiati

Un machiaj simplu, usor de realizat si eficient ar fi acela in care la interiorul ochiului folositi culori deschise, iar la exterior culori inchise. Conturul ochilor si aplicarea de mascara ar trebui accentuate tot pe partea exterioara a ochiului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri