19 Octombrie 2011 publicat în Familie 23 share-uri

In cautarea fericirii, vrem sa traim alaturi de cele mai speciale persoane. Daca este EL alesul, ne intrebam adeseori si putem afla doar daca indraznim sa fim sincere cu noi insine.

Susan Swimmer, autoarea cartii Is He the One? 101 Questions That Will Lead You to the Truth, Whatever That Is, propune 101 astfel de intrebari.

Iata-le pe primele 10 cu care poti incepe:
1.Se considera un tip norocos?

Un barbat care se considera norocos pentru ceea ce are, care radiaza gratitudine pentru tot ce a reusit pana acum, reuseste sa emane o aura de buna-dispozitie in jur. Dar, peste toate, el ar trebui sa fie un barbat mandru de faptul ca te are in viata sa. Un om care simte acest lucru, va sti cum sa te faca sa te simti adorata si in acelasi timp te merita.


2. Te face sa te simti frumoasa?

La inceput, cand v-ati indragostit, probabil ca te coplesea cu o multime de complimente. Daca peste timp, continua sa te faca sa te simti la fel de speciala, atunci inseamna ca ai un argument in plus sa crezi ca sunteti facuti unul pentru celalalt.

3. Intelege cum gandesti?
Se spune ca oamenii diferiti au o atractie unul fata de celalalt. Dar adevarul este ca, persoanele care reusesc sa stabileasca o adevarata conexiune sunt acelea care au o intelegere mai adanca unul fata de celalat.

Sunt acei oameni care inteleg in mod firesc cum functioneaza mintea partenerului lor si ceea ce le motiveaza alegerile si interesele in viata. Cand un barbat este foarte conectat la gandurile tale, la modul tau de a actiona, relatia se poate adanci fiindca nu trebuie sa mai consumi atat de multa energie pentru a te explica. La randul sau, nici el nu trebuie sa faca asta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!
4. Este egoist?

Chiar daca nu a dormit prea bine, chiar daca abia reuseste sa isi gaseasca o cravata potrivita pentru camasa, barbatul care iti lasa tie, ultimul strop de lapte este un barbat care intelege ce inseamna sa te pretuiasca. Daca se gandeste sa ia in considerare nevoile tale mai mult decat pe ale sale, atunci inseamna ca stie foarte bine ce mult conteaza acestea in economia relatiei voastre.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri