26 Octombrie 2011 publicat în Familie 13 share-uri

Egalitatea sanselor este un subiect abordat de fiecare generatie in parte si totusi nu-si pierde din importanta, pentru ca aceasta controversa inca nu a fost rezolvata si ramane un subiect deschis. In trecut, principiul egalitatii sanselor a fost incalcat in cazul fetelor, al copiilor saraci ale caror sanse educationale si profesionale erau limitate de conditia sociala sau de prejudecati.

Astazi, egalitatea sanselor este garantata, cel putin la nivel legislativ. Asadar, copiii nostri pot alege orice directie de dezvoltare pe care si-o doresc, orice meserie, orice scoala – e libertate, deci.

Intrebarea este „Parintii sunt pregatiti din timp pentru aceste alegeri?”

Pentru ca rolul parintilor este decisiv. Ca parinte, tu trebuie sa-i creezi PERSPECTIVE, sa raspunzi dilemelor copilului, sa-l ghidezi si sa-l incurajezi sa fie liber si sa-i oferi sansa de a profita de libertatea de a alege.

Cand este in joc viitorul copilului tau, cel mai sanatos este ca tu insuti sa-i asiguri o sansa in plus, un ajutor de care va beneficia la varsta la care va bate la portile maturitatii, sa fii sigur ca poate alege intr-adevar ceea ce i se potriveste.

Poti pune deoparte incepand de azi pentru ca peste ani el sa aiba acces la aceste PERSPECTIVE. Cu renta Magister de la BCR Asigurari de Viata ii garantezi copilului tau un start mai usor in viata de adult! Implica-te, protejeaza-l, informeaza-te, actioneaza!

Iti oferim in continuare 50 de povesti de succes cu si despre oameni care au avut perspective, au transformat pasiunea in profesie si sunt niste oameni impliniti. Copilul tau poate fi un astfel de om!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri