19 Octombrie 2011 publicat în Familie 23 share-uri

In cautarea fericirii, vrem sa traim alaturi de cele mai speciale persoane. Daca este EL alesul, ne intrebam adeseori si putem afla doar daca indraznim sa fim sincere cu noi insine.
5. Poti sa ii spui un secret fara teama ca te-ar putea judeca?

Fiecare dintre noi avem anumite secrete pe care preferam sa nu le dezvaluim. Dar daca exista acel cineva in fata caruia te poti destainui fara teama ca vei fi judecata, atunci inseamna ca legatura voastra este foarte puternica si este facuta sa dureze. Sa dezvalui cele mai ascunse parti din tine insati in fata cuiva, demonstreaza ca poti sa arati cine esti cu adevarat, fara teama ca atractia fata de tine ar putea disparea.

6. Stii cati bani are?
Nu neapart pana la ultimul banut, dar asa, o idee. Si iata de ce: fiindca voi doi ati discutat despre asta deschis si cu onestitate si nu pentru ca te-ai gandit cum sa il spionezi astfel incat sa poti afla acest aspect legat de el.


7. Ti-a cunoscut partea negativa?

Adica daca te-a vazut mai rau decat nemachiata sau cu parul nearanjat. Daca te-a vazut intr-un moment cu adevarat neplacut pentru tine cum ar fi o stare depresiva sau foarte iritata si nervoasa din senin... Daca ti-a vazut partea aceea ascunsa, pe care nu o arati orisicui, fara sa te judece sau sa se indeparteze de tine, atunci inseamna ca e un om pe care merita sa il tii aproape.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)
8. Te saruta ferm?
Un sarut moale, neasumat e asemeni unui schiopatat. Chiar si cel mai gentil sarut trebuie sa aiba o anume fermitate.
9. Cand va certati, iti e teama ca relatia se va sfarsi?

Toate cuplurile se cearta. Dar doar cele mai puternice au curajul sa aduca in discutie problemele cele mai adanci. Multe cupluri nu aduc in discutie subiecte importante de teama ca acestea vor dauna relatiei. In adancul sufletului, cei doi stiu ca ceva foarte serios poate destrama relatia.

Daca tu si iubitul tau stiti sa gestionati cum trebuie problemele, atunci inseamna ca nu va e frica sa probabti stransoarea relatiei. Acesta este un semn al dragostei adevarate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Recomandat pentru tine

De la partenerii noștri

Articole recomandate

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri