Intr-un cuplu, intimitatea si sexualitatea cunosc 3 etape de evolutie in viziunea lui David Deida, cunoscut speaker international si autor specializat in relatiile sexuale.

Ultima etapa, cea a comuniunii intime, presupune polaritate intre parteneri, pasiune si insufletire sexuala, bucuria de a trai intensitatea actului sexual alaturi de o persoana pe care o iubesti si emotional. Nu este nimic gresit ca uneori sa-ti doresti ca partenerul sa te ‘ravaseasca’ sexual, sa-l rogi sa faca acest lucru sau chiar tu sa il ‘ravasesti’. Nu este nimic gresit daca altadata iti doresti sa fie tandru si gentil sau daca chiar tu te comporti astfel. Nu este nimic gresit daca iubesti profund si iti depasesti frica pentru a-ti incalca propriile limite sau pentru a-ti incuraja partenerul sa treaca dincolo de limitele sale.

“Iubirea este ceva ce faci, nu ceva in care pici sau ceva fara de care ramai fara... Iubirea este ceva ce practici, ca si cum ai practica tenisul sau vioara, nu ceva care ‘se intampla sa simti’ sau sa nu simti. Daca te astepti sa simti iubire in sexul pasional sau conservatia sigura, faci o mare greseala. Iubirea este o actiunea pe care o faci – si cand o faci, o simti. De aceea, in comuniunea intima invatam sa practicam ‘actiunea de a iubi’ chiar daca ne simtim raniti, respinsi sau rezistenti fata de acest lucru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Mai intai practicam iubirea. Ulterior, iubirea noastra sexuala nativa va inflori inevitabil pentru ca invatam sa daruim din inima. Iar asta include radacina sexualitatii noastre". (David Deida - Intimate Communion)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri