Chiar si o relatie stelara isi poate pierde stralucirea in timp. Dar nu e cazul sa ne ingrijoram sau sa intram in depresie din cauza asta. Fericire, pasiune si sex nemaipomenit cam acestea sunt ingredientele unei relatii aflate la inceput, atunci cand ne-am indragostit, atunci cand credem ca ne-am gasit fericirea... E adevarat, insa, oamenii se schimba, relatiile se schimba.

In relatiile care au potentialul de a fi durabile, ambii indivizi sunt de comun acord ca realtia lor este o prioritate, dandu-i timp, energie si sustenabilitate. Cu cat cei doi petrec mai mult timp impreuna, toate amenintarile se transforma in prietenie adevarata iar apropierea dintre cei doi devine foarte importanta. In mod constanant, partenerii se realeg unul pe celalat si isi hranesc in mod pozitiv relatia. Se au unul pe celalalt ca sprijin si au grija unul de celalalt.

In relatiile sanatoase, ambii parteneri se simt apreciati. El stie foarte bine ca ea il respecta si il apreciaza, iar ea se simte protejata, apreciata si dorita de catre el. Ca o femeie sa ramana deschisa fata de partenerul ei, astfel incat sa poata emana acea energie a atractivitatii, ea trebuie sa se simta in siguranta si speciala. Daca ea primeste orice mesaj care ii transmite ca in viata lui nu mai este numarul 1, va incepe sa se inchida si astfel, dupa o vreme, atractia mutuala dispare. Intelegerea este drumul care duce spre compasiune, iar compasiunea poate sa fie acea straluucire care reactiveaza pasiunea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

La randul sau, un barbat are nevoie sa se simta pretios. Autostima unu barbat are mult de-aface cu dorinta de a se simti folositor si productiv.

Un alt secret al unor astfel de relatii este modul in care cei doi ajung sa comunice cu detasare, adevarul – asa ca spunti-va adevarul mereu, cu claritate, in intregime si cu cat mai multa compasiune. Functioneaza.

Multe casatorii sfarsesc in divort fiindca unul sau ambii partenri nu mai pot comunica onest. Cand se aduna prea multe sentimente si ganduri nespuse, viata relatiei ajunge sa fie sufocata. Siguranta pe care o simte cineva in prezenta celuilalt este o cheie pentru discutiile deschise chiar daca acestea ating puncte vulnerabile. Adevarata intimitate este data de gradul pana la care partenerii pot sa ajunga sa isi comunice unul altuia despre aspecte sigure sau despre vulnerabilitati.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri