Chiar si o relatie stelara isi poate pierde stralucirea in timp. Dar nu e cazul sa ne ingrijoram sau sa intram in depresie din cauza asta. Fericire, pasiune si sex nemaipomenit cam acestea sunt ingredientele unei relatii aflate la inceput, atunci cand ne-am indragostit, atunci cand credem ca ne-am gasit fericirea... E adevarat, insa, oamenii se schimba, relatiile se schimba.

Comunicarea blanda dintre doi oameni poate fi foarte invioratoare, poate conduce catre respect mutual si catre apreciere, poate recladi pasiunea si provoaca un sex dinamic.

Comunicarea iubitoare creaza dorinta, pasiune si intimitate. De asemenea, mentinerea unui simt al umorului poate provoca usurarea tensiunilor si netezirea marginilor taioase. Amintiti-va ca este important sa va curtati unul pe celalat prin toata deschiderea relatiei voastre. Evitati sa considerati ca va apartineti pentru totdeauna unul celuilalt.

Amintiti-va mereu cum a fost atunci cand v-ati descoperit unul pe celalalt si cand v-ati simtit profund si innebuneste, indragostiti – este posibil sa va reindragostiti mereu si mereu...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri