Intelege ca fiecare are dorinte si credinte despre ce inseamna a fi iubit. Examineaza care sunt asteptarile tale si apoi discuta-le deschis cu partenerul tau. E viata ta si ai sansa sa o traiesti asa cum vrei. E vorba de dragostea ta, aloca-ti timp si energie pentru a identifica sursa surprizelor din viata ta.

''Daca vrei sa citesti imediat materialul gratuit scris de mine Arta Feminina a dragostei-Ingrediente si otravuri, despre cum sa experimentezi arta dragostei si cum sa ai o relatie sanatoasa intra pe www.artafeminina.ro''.

Situatii neprevazute, surprize. Daca te-as intreba daca iti plac surprizele mi-ai raspunde ca da insa as zice sa te gandesti mai bine. Nu cumva iti plac doar surprizele placute? Imprevizibilul il numesti probleme si cea mai dureroasa manifestare a imprevizibilului ramane viata ta amoroasa. Apar intrebari si insatisfactii personale care duc la zdruncinarea echilibrului in relatiile tale.

‘’Nu ma iubesti la fel cum te iubesc eu’’. Problemele nu intarzie sa se strecoare cand incepi sa ai ganduri de genul: Oare il iubesc mai mult decat ma iubeste el? Si asa incepe testul. Incepi sa examinezi tot ceea ce faci pentru iubitul tau. Toate modalitatile prin care ii arati afectiunea ta si si cat efort si energie investesti in relatie. Si apoi incepi sa te intrebi: Oare el imi da inapoi aceeasi cantitate? Daca observi dezechilbru intre ‘’kilogramele’’ investite, incepi sa te retragi.

Personal, n-am stiut ca dragostea are unitate de masura, dar ma rog. Nu cumva sa-l iubesti mai mult decat te iubeste El. Te gandesti ca daca cumva balanta inclina de partea ta, te-ar putea lua de fraiera. Reprimari si deformarea simtului personal. Nu iti mai dai voie sa fi tu si apare un sentiment de insatisfactie. Draga mea, se pare ca avem o problema, o emotie care iti poate influenta comportamentul si astfel toata mierea din relatia ta sa cam paleasca. Cum identifici aparitia acestor surprize in relatia ta?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!

Intrebari ajutatoare:

Focuseaza-te pe ce simti cand iubesti. Iubirea ta pentru El te face sa te simti bine, doar daca se intoarce in aceeasi cantitate? A-l iubi pe El e conditionat de iubirea lui pentru tine? Daca da, de ce? Te simti iubita, cand partenerul tau nu este langa tine? Daca nu, de ce?

Te accepti pe tine, iti apreciezi calitatile? Te trezesti facand pentru iubitul tau lucruri pe care nu vrei sa le faci dar le faci doar pentru a-I pastra iubirea? Cand faci ceva pentru el, o faci gandindu-te ca vei primi ceva in schimb? La ce anume te astepti? Si daca ai anumite asteptari in acest sens, I le-ai comunicat? Multe intrebari stiu insa daca nu-ti acorzi timp sa iti raspunzi la ele sa nu te astepti ca totul sa vina de la sine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri