Hai sa iesim din tiparele clasice pentru a alege cadourile. Sa facem acest an unic prin cadourile alese. Cadouri amuzante, iesite din comun, dar care sa se "asorteze" totodata cu spiritul de sarbatoare al Craciunului.

Familie, rude, prieteni, colegi... ai de cumparat cadouri de Craciun pentru o multime de oameni. Incerci sa le achizitionezi pe cele mai potrivite, care sa-i bucure pe toti. Este destul de aproape...aceasta atmosfera in care toti ne dorim sa fim mai buni, sa primim cadouri de la cei dragi, dar mai ales sa oferim cadouri... cu inima deschisa.

Ce poate fi mai frumos in aceasta magnifica atmosfera de sarbatoare decat sa oferi cadouri celor dragi tie? Cu aceasta ocazie, venim in ajutorul tau cu niste sugestii de cadouri pe care le poti achizitiona pentru apropiatii tai. Hai sa iesim din tiparele clasice pentru a alege cadourile. Sa facem acest an unic prin cadourile alese. Cadouri amuzante, iesite din comun, dar totodata, sa se "asorteze" cu spiritul de sarbatoare

1. Cadouri vestimentare- Barbatilor din viata ta le poti oferi si altceva decat eternele camasi si cravate. Le poti cumpara manusi de piele imblanita sau termoizolante, fulare asortate la palton sau caciulite sport. Iar in locul unui pulovar, ii poti lua o vesta la moda din material moale si pufoasa. Prietenele si rudele apropiate de sex feminin ar aprecia cateva piese de lenjerie fina. Dar nu darui asa ceva unei colege de serviciu sau si mai rau, sefei tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

2. Decoratiuni- In acest sezon ornamentele de Craciun sunt la mare cautare. Poti sa alegi dintr-o gama diversa de lumanari decorative, podoabe pentru brad, suporturi pentru lumanari, coronite, aranjamente cu globuri si beteala. Daca vrei ca obiectul tau de decor sa stea expus si dupa Sarbatorile de iarna, cumpara o lampa pentru aromoterapie sau lumanari parfumate. Poti cumpara o masca de pus pe perete. Dar inainte de a darui o asemenea masca, este bine sa testezi gusturile persoanei.

3. Accesorii- Nu trebuie decat sa te hotarasti ce sa alegi dintre nenumaratele agrafe si podoabe pentru par. In privinta bijuteriilor, orienteaza-te spre obiecte din argint pentru ca sunt mai ieftine. La fel de bine, poti sa faci cadou un portofel sau o geanta din piele, naturala sau ecologica.

4. Carti- Ce ar fi daca in locul unui roman clasic, ai face cadou o carte de bucate ori un manual de psihologie aplicata? Sau ii preferi totusi pe clasici?! Mai sunt si enciclopediile cu diferite curente in pictura sau arhitectura, cartile motivationale.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri