Hai sa iesim din tiparele clasice pentru a alege cadourile. Sa facem acest an unic prin cadourile alese. Cadouri amuzante, iesite din comun, dar care sa se "asorteze" totodata cu spiritul de sarbatoare al Craciunului.

Era tehnologica ne influenteaza si in domeniul cadourilor, asa incat o husa pentru telefonul mobil constituie un dar potrivit. Pentru doamne nu trebuie sa uitati de versatilele esarfe, care pot schimba intr-o clipita aerul unei toalete.

5. Cosmetice- Au avantajul ca sunt utile oricui si oriunde, nimeni nu se plange ca a primit prea multe cosmeticale. Si nici nu mai trebuie sa-ti faci griji cu ambalajul. In magazine, gasesti seturi de cosmetice in tot felul de gentute si posetute, care reprezinta si ele un cadou in sine. Daca vrei sa faci un cadou individual, nu te limita doar la creme si lotiuni de corp. Orientati-va dupa spuma sau sare de baie, uleiuri de masaj aromate, un rimel sau un lac de unghii.

6. Cadouri personalizate- Cumpara cani cu initiale sau nume, tricouri imprimate cu numele " adresantului" sau cu un mesaj mai mult sau mai putin subtil. Iar daca dispui de mai multi bani, poti sa dai la gravat o tabachera de argint sau un ceas.

7. Diverse- Pentru rasfatul zilnic, daruieste un set de prosoape pufoase, in culori pastel, sau un halat de baie din frotir gros. Copiii apreciaza nu numai papusile Barby, masinute, trenulete electrice si maimutoi pufosi, ci si trotinetele, rolele, jocurile de Monopoly si Scrable. Parintilor sau bunicilor poti sa le faci abonament la ziarul/ revista preferata. Astfel, in fiecare zi cand il citesc se vor gandi la tine. Celei mai bune prietene care vrea sa slabeasca, dar nu are destula vointa, cumpara-i un abonament la o sala de fitness. Nu ezita sa faci cadou un aparat de fotografiat. Orcine vrea sa-si pastreze amintirile! Separat sau asociate la cadou, poti sa daruiesti un album de fotografii sau o rama frumos lucrata. Impatimitilor de muzicale poti cumpara, pe langa un CD, un suport de CD-uri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Daca esti nevoita sa mergi la cineva in vizita pe neasteptate si nu mai ai timp sa cumperi un cadou, apeleaza la clasica sticla de vin bun sau o sampanie si la cutiile cu bomboane. Spor la cumparaturi!

Autor: Maria Lecu

Sursa: psiholife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri