Ai cateva lucruri de aflat despre ea: unde locuieste ca sa-i dai foc casei si sa o ineci cu fum, ce varsta are ca sa o imbatranesti cu cativa ani in cazul in care este mai tanara ca tine, la cate sau la cine este dispusa sa renunte pentru sotul tau - ca sa stii ce pret are, daca este dezechilibrata mintal - ca sa poti sa-i gasesti scuze, in ce stadiu de stricaciune morala se afla - ca sa nu ai remuscari ulterior, ce motive o indeamna sa se simta bine in rolul de amanta - ca sa te asiguri ca nu o ravneasca niciodata la statutul de sotie.

Ziua 1: Am aflat. Ca ursul pacalit de circumstante, la final de lista. Ca toate sotiile cu ochelari de vedere si de incredere, printre ultimii. Am aflat dintr-o vorba goala, dezbracata si urata, scapata aiurea si aruncata in vant de un cunoscut. Am inteles-o din schimbarile la fata si fastacelile de pustan ale sotului matur. Pentru prima oara, banuiala a inceput sa-si teasa radacini adanci in somnul si linistea mea. Apoi venirile intarziate ale sotului au inceput sa imi bage zanzanie in minte.

Si incetul cu incetul incepi sa-ti pui niste intrebari pentru care nu vrei raspunsul. La un moment dat constati ca toata lume stie. Apoi, vrei sa afli cat de bine stie si sotul. Si, in sfarsit, cu groaza primesti confirmarea. In prima secunda vezi negru in fata ochilor si casnicia ta cea normala si de toate zilele transformata intr-una ratata. In secunda urmatoare: negru, galben, verde, rosu, toate culorile geloziei si ale razvratirii. Gol. Pica. Nelamurire. Cum? De ce? Ura mai ales fata de sine. Invinovatire. Binecuvantari si trimiteri de bine in cele mai groaznice locuri din lume. Invocarea tututor relelor pamantului si aruncate in capul cui se afla mai aproape. In the end, verdictul: ea e vinovata si singura lumina, unica speranta, cea dintai alinare a sufletului si cel din urma cuvant magic care iti aduce linistea este doar... RAZBUNAREA!

Ziua 2: Dupa ce se potolesc tipetele si adorm nervii, dupa ce se inghit cele mai sarate si amare lacrimi, peste noapte vrei sa stergi totul cu buretele. In ziua urmatoare, esti ceva mai degajata, un pic mai stapana pe situatie, stiind cat de cat ce am de facut de acum incolo, cam cum trebuie sa lupti. Ai cateva lucruri de aflat despre ea: unde locuieste – ca sa-i dai foc casei si sa o ineci cu fum, ce varsta are – ca sa o imbatranesti cu cativa ani in cazul in care este mai tanara ca tine, pe cine mai iubeste in afara sotului – ca sa umpli cartierul cu megastirea zilei, la cate sau la cine este dispusa sa renunte pentru sotul tau - ca sa stii ce pret are, daca este dezechilibrata mintal - ca sa poti sa-i gasesti scuze, in ce stadiu de stricaciune morala se afla - ca sa nu ai remuscari ulterior, ce motive o indeamna sa se simta bine in rolul de amanta - ca sa te asiguri ca nu o ravneasca niciodata la statutul de sotie, ce situatie financiara are - ca sa vezi daca ii poti cumpara fidelitatea parasirii sotului tau cu bani, cu ce reputatie de distrugator de camine se lauda - ca sa te consolezi ca le-a stricat si pe ale altora. Doar asa, doar asa... o sa-ti iei inapoi viata de sotie de la amanta sotului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada? Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri