31 Iulie 2009 publicat în Familie 2 share-uri

Am pentru tine astazi 10 mituri false despre ceea ce inseamna o relatie de succes. Credinte inradacinate dupa cum spuneam pe care daca nu le inlaturi nu vei reusi sa experimentezi niciodata relatiile pe care le doresti.

Mitul numarul 9

Exista o cale buna si o cale rea sa faci relatia sa mearga. Suna a robotism, nu? Nu exista o cale pe care toata lumea sa o urmeze. E important sa gasesti calea care functioneaza pentru tine. Sabloanele nu functioneaza. Nu fii rigida si nu judeca in comparatie cu altii. Scrieti-ca propriile reguli. Mama, tata, standardele nu trebui sa devina sabloane. Concentreaza-te pe ce functioneaza pentru tine, pentru voi, invatand limbajul partenerului ai mai mult de castigat.

Mitul numarul 10

Relatia este una de succes doar daca iti fixezi partenerul dupa standardele tale. Crezi ca daca te indragostesti de cineva e dator sa te faca fericita pana la adanci batraneti? Consideri ca viata e mai buna daca s-ar schimba! El e de vina! Poate iar ma acuzi dar persoana cea mai importanta pe care trebuie sa te concentrezi esti tu si decoperirea puterii tale personale. Nu spun ca tu esti de vina pentru tot ce nu merge in relatie dar tu tii contabilitatea in relatia ta pana la urma, tu poti face modificari. Gandirea, atitudinea si emotiile investite tu le-ai ales.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Tu ai ales gandurile, sentimentele si comportamentul tau in relatie pentru ca pana la un anumit nivel au functionat. Daca un comportament nu mai functioneaza atunci trebuie sa schimbi ceva. Incepi sa ai nevoie de reasigurare, ceri de la el validarea sentimentelor inca vii pentru tine. Iti spui ca nu e asa usor dar constient continui sa faci ce nu vrei sa faci. Ori te intorci catre tine si iei decizii, ramai centrata asupra propriei tale persoane ori te umplii de furie importiva partenerului tau. El nu e obligat sa iti faca viata mai buna insa tu poti.

Intreaba-te in care din mituri te regasesti? Ia-ti timp pentru dragoste asa cum iti iei pentru alte activitati.

‘’Trebuie sa ne rupem in intregime de trecut pentru ca a fost un trecut bolnav. Omul a trait o viata cu totul anormala, deoarece a creat un mod de gandire anormal si l-a urmat cu strictete’’-Osho

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Articol scris in exclusivitate pentru Garbo de Cristina Miculete - viitor psiholog, trainer in formare seminarii dezvoltare personala, copyrighter al site-ului www.artafeminina.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri