"E foarte greu sa propui retete de comportament sau, mai rau, sa te comporti ca si cum cea aleasa de tine e general valabila! Intr-adevar, oamenii sunt diferiti si actioneaza diferit. Eu, una, nu as ierta niciodata o abatere de la reguli, mai ales daca sunt stabilite de la inceput.

Cum ai reactiona daca ai afla ca persoana iubita te insala? Iata ce au raspuns ei, utilizatorii de pe lumeaemica.ro, in cadrul discutiilor care au loc pe forum:

SUmSwEEt: "E foarte greu sa propui retete de comportament sau, mai rau, sa te comporti ca si cum cea aleasa de tine e general valabila! Intr-adevar, oamenii sunt diferiti si actioneaza diferit. Eu, una, nu as ierta niciodata o abatere de la reguli, mai ales daca sunt stabilite de la inceput. Nu vor exista niciodata doi vinovati decat daca a treia persoana cunoaste "inselatul/ inselata". Cel care e inselat/a nu poate fi acuzat decat de lipsa de sincronizare cu cel/cea care insala. In acest caz, in cazul in care ai principii si respecti o relatie si sinceritatea pe care aceasta se bazeaza, vei discuta cu celalalt si-i vei spune problema ta, veti cauta impreuna solutii si daca nu mai exista niciun punct de vedere comun, incetezi pe loc orice legatura.

Exista insa si acele flirturi nevinovate care nu fac decat sa maguleasca orgoliul, numai ca trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca, de regula, barbatii merg adesea mai departe. De ce? Din comoditate... De fapt, cine nu prefera sa actioneze si sa verifice calitatea de "vanator" decat sa stea si sa gaseasca solutii?"

fitosica: "Toti ne intrebam cum reactionam cand suntem inselati, insa nu ne intrebam si de ce am suntem inselati. Multi spun sa nu mai acorzi nicio sansa partenerului care te-a inselat sau sa discuti deschis cu acesta, dar ce faci atunci cand iubesti si nu rezolvi nimic cu vorbele? EU imi iubesc prietenul, suntem impreuna de10 ani si nu pot sa traiesc fara el. Sunt dependenta de el si totusi il insel. De ce? Pentru ca nu sta in caracterul sau sa-mi ofere afectiunea de care eu am nevoie. Ce sa faci atunci cand infidelitatea reprezinta singura cale de armonie in cuplu?"

yasmi: "Noi femeile punem prea mult suflet, avem prea multe asteptari, avem nevoie de motive pentru ca vedem lucrurile doar din punctul nostru de vedere. Se pot intampla multe intr-o viata de om. Am 40 de ani si pana acum nu m-am gandit ca sotul meu m-ar putea insela. Dar dupa 20 de ani de relatie totul e posibil. Suntem oameni. Ne plictisim. Nu mai puneti intrebari, nu incercati sa intelegeti deoarece nu este nimic de inteles.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri