31 Iulie 2009 publicat în Familie 2 share-uri

Am pentru tine astazi 10 mituri false despre ceea ce inseamna o relatie de succes. Credinte inradacinate dupa cum spuneam pe care daca nu le inlaturi nu vei reusi sa experimentezi niciodata relatiile pe care le doresti.

Multi vor iubire. Dorinta primordiala este sa fiu iubita asa cum merit. Cer prea mult?Totul pare simplu, toti ne-am obisnuit sa asteptam iubirea, recunoasterea sa cautam reteta care sa ne aduca in viata noastra printul. Dar cum poti sa iubesti si sa fii iubita daca tu nu cunosti sentimentul, daca nu l-ai experiementat niciodata? Mituri peste mituri, modele din jurul noastru, modelul parental, modelul bunicilor, modelul prietenilor. Accepti totul ca pe un sablon si te gandesti ca e imposibil sa nu functioneze pentru tine.

Gresit! Ma revolt in fata acestor modele, ma revolt in fata a tot ceea ce a devenit iubirea in epoca moderna. Alergi dupa un schimb. Dai iubire doar daca primesti iubire fara sa te gandesti ca de fapt iubirea incepe de la tine si ca iubirea pentru partener si conexiunile pe care le stabilesti la nivel emotional tin de tine in primul rand si incep cu tine. Da stiu, mituri!

Vreau in viata mea un barbat tandru, iubitor, atent care sa ma trateze ca pe o printesa si sa imi indeplineasca toate nevoile, fizice, materiale, spirituale, mentale. Ok, nimic gresit pana aici! E dreptul tau, meriti sa primesti tot ceea ce iti doresti pentru ca esti minunata, pentru ca existenta nu face diferente, pentru ca viata e frumoasa si e timpul sa o privesti asa cum se cuvine. Realitatea ta exterioara depinde de lumea interioara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

De ce tot insisit sa te intorci spre tine, de ce spun ca aceasta calatorie are loc in interior? Am fost acolo, am vazut perceptia lumii exterioare cand lumea mea interioara e intunecata de ganduri negative, de patternuri inradacinate de societate, de sabloane pe baza experientelor trecute. Si stiu ce inseamna ca totul sa se transforme, sa simti ca incepi o noua viata in care faci alegerile care te duc inspre directia dorita, in viata ta spirituala, materiala, fizica, sentimentala.

Oamenii te vor dezamagi adesea daca nu ai o fundatie solida, daca nu stii cine esti, daca nu stii ce sa inlaturi din viata ta si ce alegeri sa faci. Te plangi ca nu experimentezi ce doresti, e numai vina ta! Suferi? Foarte bine! Suferinta reprezinta un pas in evolutia ta. Doar atunci cand te doare poti schimba ceva, altfel ramai in starea ta de confort, te complaci, te cufunzi in cariera, in orice alte activitati insa asta nu inseamna ca nu ramai frustrata de viata sentimentala.

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Despre ea iti vorbesc pentru ca stiu ca asta te macina cel mai tare. Vrei iubire, dar oare stii cum adevarat sa experimentezi acest sentiment? Ce mituri despre relatii te-a invatat viata pana acum, expertii, prietenii, parintii, societatea?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri