31 Iulie 2009 publicat în Familie 2 share-uri

Am pentru tine astazi 10 mituri false despre ceea ce inseamna o relatie de succes. Credinte inradacinate dupa cum spuneam pe care daca nu le inlaturi nu vei reusi sa experimentezi niciodata relatiile pe care le doresti.

Mitul numarul 5

O relatie buna este una pasnica. Ok, Certurile! Multi cred ca ele sunt un semn de slabiciune ale relatiei. Daca ne certam sigur e ceva in neregula. Cearta insa nu este nici negativa nici pozitiva. Uneori cearta chiar poate ajuta, elibereaza tensiunea si faciliteaza exprimarea emotiilor reprimate. Mai bine te exprimi cand apare conflictul chiar cu riscul unei certe decat sa tii in tine si sa rabufnesti apoi. Fie ca e vorba de furie,frustrare, dezacord exprima imediat ce simti acest lucru. Tensiunea va fi eliberate, insa e foarte important ca dupa cearta sa atingi apropierea emotionala.

Mitul numarul 6

O relatie buna este cea in care stii sa taci cand trebuie. Te intreb? Mai buna pentru cine? Nu ascunde adevarul, fii deschisa si onesta insa ai grija sa spui ce ai de spus intr-un mod portivit. Invatand limbajul partenerului ai mai mult de castigat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Mitul numarul 7

O relatie buna nu are legatura cu viata sexuala. Am auzit multe persoane spunand sexul este pe ultimul loc in relatia noastra. Sexul este extem de important intr-o relatie. El reprezinta un act simbolic de incredere. E adevarat ca nu e cel mai important lucru insa daca ai o relatie buna sexuala reprezinta procentual cam 10% din calitatea relatiei insa daca relatia sexuala nu e buna ponderea creste la 90%. Lipsa secxului poate provova chiar si sentimente de respingere, anxietate. Activitatea sexuala extinsa la atingeri si tendrete e intima, personala si au de asemenea si o incarcatura mentala, emotionala. Nevoile sexuale sunt importante asa ca nu te amagi daca nu cumva vrei sa-l trimiti in bratele altcuiva.

Mitul numarul 8

O relatie nu poate supravietui daca unul din parteneri este foarte diferit de celalat si are anumite tabieturi. Se spune ca nu poti relationa cu nebunia. Fiecare are anumite trasaturi de comportament! Cuvantul cheie este acceptare. Acceptandu-l pe cel de langa tine il ajuti pe el sa se accepte pe sine.

10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag 10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri