31 Iulie 2009 publicat în Familie 2 share-uri

Am pentru tine astazi 10 mituri false despre ceea ce inseamna o relatie de succes. Credinte inradacinate dupa cum spuneam pe care daca nu le inlaturi nu vei reusi sa experimentezi niciodata relatiile pe care le doresti.

Relatiile tale sunt otravite, casnicia ta poate e otravita si nu stii ce sa faci? Cauti, cauti, cauti diverse modele dupa care sa te ghidezi. E adevarat ca exista cateva informatii pe care daca le stii si chiar stii sa le aplici iti poti schimba experientele pe care le traiesti, insa fiecare relatie e unica. Ce astepti sa-ti spuna cineva cuvant cu cuvant ce sa faci? Sa fii invatata ca la scoala abecedarul care sunt pasii pentru a experimenta relatiile de iubire pe care le doresti ? Te intreb atunci care mai e farmecul?

Traieste! Experimenteaza! Dragostea necesita practica si fiecare experienta pe care tu o consideri un esec e un pas un evolutia ta. Un esec nu e niciodata un esec, ci doar ceva care te ajuta sa evoluezi, asta daca nu cumva repeti aceleasi greseli la infinit. Nici macar nu iau in calcul aceasta posibilitate, orice persoana in deplinatatea facultatilor mintale e imperios necesar sa elimine ceea ce ii face rau.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Ca tot vorbim de mituri, am pentru tine astazi 10 mituri false despre ceea ce inseamna o relatie de succes. Credinte inradacinate dupa cum spuneam pe care daca nu le inlaturi nu vei reusi sa experimentezi niciodata relatiile pe care le doresti. Iti spun din experienta, iti spun din experientele prietenilor mei si din analiza profunda a diverselor probleme care apar in cuplu. Ok. Incepem!

Mitul nr 1

O relatie de succes depinde de compatibilitatea mentala. Adeseori se spune ca pentru a avea o relatie de succes trebuie sa devii mai mult ca si partenerul tau, ca trebuie sa vezi lumea prin ochii lui. Vrei sa-ti spun ceva, este o reala prostie. Niciodata nu vei putea sa vezi lumea prin ochii lui. Tu si el sunteti istoric, genetic, psihologic diferiti. Si e chiar in regula sa fie asa. Sa fiti diferiti este ok. Si tu si el sunteti construiti diferit pentru un motiv. Ce vrei sa traiesti o poveste de iubire cu reflexia ta? Crede-ma esti mult mai implinita cu cineva care iti imbogateste viata nu o reflecta. E important sa descoperi in celalat mereu altceva pentru ca asta inseamna descoperirea anumitor parti ale personalitatii tale pe care nu le stiai.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri