Cum crezi ca reusesti sa te conectezi cu partenerul tau daca nu te-ai conectat mai intai cu tine? Cum te astepti sa ai relatii satisfacatoare daca nu intrii in legatura cu cine esti, cu ce nevoi ai. Pana cand nu experimentezi respect si dragoste pentru tine nu poti sa dai altcuiva aceste sentimente.

A iubi e o arta, pe care nimeni nu o cunoaste pe deplin. Nimeni nu te invata cum sa iubesti si deseori din nevoia de a iubi ajungi sa-ti creezi o fantasma pe care o idealizezi, in care te blochezi si cu greu de desprinzi.

Cum crezi ca reusesti sa te conectezi cu partenerul tau daca nu te-ai conectat mai intai cu tine?
Cum te astepti sa ai relatii satisfacatoare daca nu intrii in legatura cu cine esti, cu ce nevoi ai.

Te intrebi de ce ai relatii disfunctionale? Te intrebi de ce experimentezi durerea, goliciunea, confuzia in relatiile taleIti spun eu. Pentru ca nu esti sincera cu tine! Ai pierdut contactul cu centrul constiintei tale si acum te intrebi de ce unii creeaza relatii de succes in timp ce altii traiesc in mediocritate.

Trezeste-te! Adevarul e greu dar nu te las sa nu-l accepti.


Tu esti singura persoana pe care o poti controla. Oricat ai vrea sa controlezi pe altcineva nu poti.
Calatoria spre spre arta iubirii incepe cu tine. Intoarce-te in copilaria ta si poate vei descoperi ca relatiile pe care le experimentezi se aseamana cu relatia pe care ai avut-o cu parintii.
Pana cand nu experimentezi respect si dragoste pentru tine nu poti sa dai altcuiva aceste sentimente.
Gandeste-te ce vrei sa experimentezi in fiecare zi?
Furie, vina, confuzie sau conexiunea cu tine astfel ajungand incet incet sa te cunosti pe deplin, sa constientizezi ce nu functioneaza in viata ta si sa faci schimbari.
Ma uit la oamenii din jurul meu si vad ca fac acelasi lucru in fiecare zi si apoi se lamenteaza:
‘’Nimic nu imi merge asa cum vreau eu’’
‘’Nu am relatia pe care mi-am dorit-o’’
‘’Nu am locul de munca pe care mi l-am dorit’’
Nu serios? Oare de ce? Oare ai facut ceva sa schimbi asta?
Oare stii ce fel de loc de munca iti doresti?
Oare stii ce nevoi ai de la o relatie?
Oare stii care iti sunt obiectivele clare in viata?
Viata asta e singura ta sansa. Alta nu mai ai! La fel si cu relatiile de cuplu pe care le ai.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Am sa-ti spun urmatorul adevar: Daca traiesti o relatie disfunctionala cu partenerul tau este pentru ca traiesti o relatie disfunctionala cu tine. Daca modul in care traiesti acum nu functioneaza si nu vrei sa stii ce nu functioneaza atunci, draga mea, o sa continui sa suferi in continuare.

Ce poti face?

Analizeaza-ti si depune efort in fiecare zi pentru relatiile tale. Pune pe foaie ce merge si ce nu merge in relatie insa fii drastic de sincera cu tine. Vrei sa te multumesti cu putin, atunci minte-te dar nu te mai plange ca nu experimentezi ceea ce iti doresti si ramai o mediocra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri