Cu trecerea timpului, cei doi parteneri se trezesc ca doi "straini" impartind acelasi pat. Iubirea lor pare de mult uitata.

Ca orice lucru de care vrei sa te bucuri cat mai mult timp, si relatia de cuplu necesita atentia ta. Din cand in cand se impune o ecologizare a acesteia, din cand in cand este indicat sa iesi din rutina vietii de zi cu zi cand aceasta va ia prin surprindere cu monotonia si obisnuitul ei; dupa cum cineva candva, undeva zicea, trebuie sa nu lasi sa se aseze praful….

Chiar si cele mai stabile cupluri au momentele lor de criza, asa numitele “pase proaste” si asta pentru ca dupa un timp avem tendinta sa credem ca partenerii ni se cuvin, ca odata ce sunt langa noi, nu mai trebuie sa facem nimic, ca “treaba” noastra s-a incheiat si ne canalizam energia spre alte domenii “importante” din viata noastra.

Uitam de cel de langa noi, ne “lenevim” si surprinzator niciodata nu uitam sa cerem, dar uitam sa mai daruim celuilalt de langa noi.

Alteori ambii parteneri, fals securizati de relatia creata, uita de acel “noi” si se concentreaza asupra carierei, altor aspecte. Cu trecerea timpului, ei se trezesc ca doi “straini” impartind acelasi pat. Iubirea lor pare de mult uitata….

Si intreb:
Suntem noi o natie care stie sa lupte pentru “castigarea” unei iubiri cu pasiune si cu daruire si care, cand e vorba de a pastra ceea ce s-a creat si ceea ce ne uneste, uitam…pasiunea dispare si “ne lenevim” dupa cum spun unii, pierzand?
Nu suntem interesati de dragostea pe termen lung?
Chiar asa ne plictisim?

Poate ca da, poate ca nu!!?
Care este parerea voastra?
Ce am avut si ce-am pierdut?!!! Ar spune unii…

• Obisnuiati sa fiti nedespartiti, unde se ducea unul, era si celalalt…cu timpul interesele au inceput sa se diferentieze, fiecare ati pornit pe “drumuri” separate. Lucrurile comune de odinioara par sa nu fi existat vreodata. Abia mai aveti timp sa va spuneti doua vorbe si atunci pe graba si fara de importanta…….

Departarea unul de celalalt doare….
Doare un timp, dupa care dispare, antrenati fiind in treburile de zi cu zi…
Ce ramane de facut?
Cand simtiti ca acest lucru se intampla, nu lasati timpul sa treaca, luati atitudine.

Este foarte bine ca cei parteneri sa aiba interese diferite, se pastreaza astfel spatiul propriu si individualitatea. Fiecare dintre noi avem si nevoi care nu tin de cuplu si nu pot fi satisfacute astfel, cum ar fi nevoia de realizare socio-profesionala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri