5 Sfaturi demne de luat in seama de parintii care vor ca cei mici sa ii vada cu alti ochi

Prezentatorul TV are cateva sfaturi demne de luat in seama de parintii care vor ca cei mici sa ii vada cu alti ochi. Rabdarea, joaca si armonia sunt cateva dintre ele.

Dan Cruceru este cu siguranta unul dintre cei mai cool tatici din media romaneasca. Tocmai de aceea, prezentatorul TV are cateva sfaturi demne de luat in seama de parintii care vor ca cei mici sa ii vada cu alti ochi. Rabdarea, joaca si armonia sunt cateva dintre ele.

5 tips-uri pentru taticii cool, de la Dan Cruceru

„Nu cred ca exista solutii magice. Ce i potriveste copilului meu s-ar putea sa nu i se potriveasca si altuia. Dar exista cateva sfaturi care tin mai ales de activitatea barbatilor. In primul rand, sa redescopere rabdarea. Nu vei reusi sa fii un tata bun fara rabdare. Apoi sa dea in mintea copiilor. Exact asta trebuie sa faca, sa se bucure din nou de joaca. In al treilea rand, sa-si asculte cat mai mult copilul. Sa-l lase sa-i vorbeasca, sa-l incurajeze sa-i spuna ce are pe suflet si, impreuna, sa rezolve problemele micutului. In al patrulea rand, sa se gandeasca asa: copilul este imaginea ta in miniatura. Daca tu te implici si il cresti frumos, vei avea un mostenitor puternic, echilibrat, va fi exact asa cum l-ai crescut. Si sunt sigur ca fiecare parinte vrea, la batranete, sa aiba un sprijin de nadejde in copiii lui. In al cincilea rand, sa nu uite de mamica micutului, de iubita/ sotia lui. Un copil creste frumos cand este armonie in familie, cand parintii lui se inteleg. Cred ca odata ce ai pornit pe drumul casniciei, trebuie sa faci totul ca sa va intelegeti. Iar o surpriza, din cand in cand, venita din partea barbatului, chiar cred ca face bine la psihicul soatei. Una peste alta, sa fii un taticool inseamna sa fii implicat in cresterea copilului tau si sa-ti placa sa faci asta. Si credeti-ma: orice femeie va fi topita dupa un tatic cu fetita lui pe role, in parc. :)”, spune Dan Cruceru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri