16 Mai 2016 publicat în Familie 2574 share-uri

Iubiti-va mamele si aratati-le acest lucru atata timp cat puteti si sunt inca langa voi. Spuneti-le cat sunt de speciale si cat de mult le apreciati pentru tot ce au facut pentru voi si oferiti-le afectiune din abundenta. Imbratisati-le chiar acum si spuneti-le cat de mult le iubiti.

Nu, nu este ziua mamei si nici acesta nu este un articol care isi doreste sa intristeze pe nimeni. Iubiti-va mamele si aratati-le acest lucru atata timp cat puteti si sunt inca langa voi. Spuneti-le cat sunt de speciale si cat de mult le apreciati pentru tot ce au facut pentru voi si oferiti-le afectiune din abundenta. Imbratisati-le chiar acum si spuneti-le cat de mult le iubiti. Acesta este mesajul puternic pe care doreste sa il transmita Jessica Wolstenhol, autor freelancer si blogger pe graceformoms.com, intr-un articol preluat de huffingtonpost.com si viralizat ulterior pe mai multe canale de comunicare media.

Scrisoare deschisa catre cei care isi mai au inca mamele langa ei

via Huffingtonpost.com

Dragi prietene care inca va mai aveti mamele langa voi,

A venit ca un talhar - la aproape 10 luni de la ziua din care a fost diagnosticata pana in ziua in care ne-a parasit. Cancerul face lucrurile in felul acesta, jefuindu-si victimele si familiile lor de sanatate si libertate. Intr-o zi ne bucuram de viata impreuna, facand planuri pentru viitor – si in urmatoarea ducem aceasta batalie si ne spunem la revedere la un moment dat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa-mi pierd mama in acest fel sau asa de curand. Nu am planuit si nici nu am fost pregatita pentru asa ceva. Moartea a navalit ca un hot si a luat-o cu ea inainte ca eu sa am sansa sa realizez ce se intampla cu adevarat.

Si datorita credintei mele indur cu pace si continui sa sper, insa cu toate acestea….

Este Ziua Mamei si sunt – pentru prima oara – o mama fara mama. O sa primesc felicitari si cadouri si multa dragoste, insa nu o sa pot sa le ofer. Nu pot sa imi exprim recunostinta pe care o am fata de mama, in ciuda defectelor ei, si nu pot sa o coplesesc cu dragostea mea. Nu ii pot multumi pentru tot ce m-a invatat despre a fi mama, cu bune si rele. Nu am cuvinte sa va spun cat de mult mi-a influentat viata ca mama, sotie si femeie.

Asa ca dragi prietene care inca va aveti mamele,

Indiferent daca sunteti extrem de apropiate sau exista o tona de diferente intre voi, cautati-va mama saptamana aceasta.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Ghid pentru alegerea mobilierului interior Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Indiferent daca aveti aceleasi pareri sau nu cadeti de acord in nicio privinta, priviti-va mama drept in ochi daca puteti si spuneti-i cat de speciala este.

Indiferent daca a stiut sa te iubeasca sau a fost modesta in a oferi afectiune, spune-i cat de mult o apreciezi si insista in a-i arata ca o iubesti prin cuvinte si imbratisari.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri