Daca nu poti sa faci copii, nu inseamna ca viata ta nu mai are sens. Invata sa faci fata situatiei!

Sigur ca multi dintre voi vor spune ca este un subiect delicat ce ar trebui sa ramana inchis intr-un sertar cu un lacat mare pe care sa il poti deschide cu o singura cheie aruncata undeva pe fundul unui ocean.
Singura problema este ca lucrurile de care ne ferim ne afecteaza cel mai mult, iar singurul mod in care le putem face fata si in care le putem accepta este sa le confruntam si sa incercam sa le intelegem.

Natura fireasca a lucrurilor este destul de simpla: ne nastem, copilarim, crestem, devenim adulti, ne intemeiem o familie si la randul nostru dam nastere pruncilor ce au sa duca mai departe acelasi ciclu neintrerupt. Doar ca acest ciclu se poate intrerupe in orice moment. Exista cupluri care se bucura de emotia de a deveni parinti, exista cupluri care nu vor sa traiasca aceste emotii, si exista cupluri care nu pot avea copii.

foto: Rido, Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Este perfect in regula sa ne aflam intr-una dintre aceste situatii, iar ultima este cu siguranta cea mai dura dintre ele. Daca in primele doua putem vorbi de alegeri, aici alegerile nu ne apartin.

Cum sa faci fata unei astfel de vesti? Crezi ca va fi imposibil sa treci peste?

Iata cateva sfaturi care iti pot usura situatia si te pot aduce pe drumul potrivit:

Exprima-ti sentimentele

Este perfect in regula sa discuti deschis despre acest lucru cu cei apropiati, sa plangi daca este cazul, sa iti exprimi sentimentele exact asa cum le simti. Este o modalitate de eliberare si de pregatire pentru ceea ce va urma.

Accepta situatia

Este poate unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-ai facut vreodata, dar daca reusesti sa accepti aceasta situatie, totul se va aranja de la sine si intr-un final va capata sensul pe care tu il cauti.

Evalueaza-ti optiunile

Stii poate mai bine decat mine care sunt optiunile tale. Poti oricand infia un copil, poti adopta un copil la distanta, poti fi parinte spiritual pentru mai multi copii, sau pentru unul singur, analizeaza bine fiecare posibilitate in parte.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Acorda-ti timp

Acum acorda-ti timp sa asimilezi informatiile, sa discerni totul prin filtrul ratiunii si sa te impaci cu ideea care iti surade cel mai mult. Este important sa iti iei un timp pentru tine si sa discuti cu partenerul ce urmeaza sa faceti mai departe.

Ia cea mai buna decizie

Acum, cand totul este clar, cand mintea iti este limpede si sufletul vindecat, fa alegerea pe care ti-o doresti, fa alegerea care te va face fericita si care nu te va pune in situatia de a da explicatii celor din jur.

foto prima pagina: oneinchpunch, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri