16 Martie 2016 publicat în Familie 31 share-uri

Este minunat sa fii femeie, este minunat sa fii mama si nu exista sentiment mai frumos decat cel care te invaluie atunci cand iti tii in brate bebelusul. Insa, pe multe dintre noi ne cam trec fiorii cand ne gandim la cele 9 luni in care corpul nostru sufera transformari si indura dureri sacaietoare.

Pentru ca perioada sarcinii sa nu mai para atat de lunga, de obositoare si de grea, am selectat cateva puncte importante pe care trebuie sa le bifezi pentru a nu-i transmite bebelusului din stresul tau.

Hidrateaza-te, imbratiseaza fiecare zi cu fericire, vorbeste-i micutului tau cu blandete si pregateste-te sa il primesti cu foarte multa dragoste!

Scapa de vergeturi!

Pentru o piele fina, stralucitoare si tanara, foloseste inca de la inceputul sarcinii un ulei sau o crema pe baza de vitamina E, care ofera elasticitate. Uleiul de migdale dulci este solutia miraculoasa in aceasta perioada, migdalele fiind bogate in vitamina E si contribuie la imbunatatirea aspectului pielii.

Inotul face bine la sarcina!

Daca nu stii sa inoti, acum este momentul perfect sa incepi aventura! Inotul se numara printre cele mai bune exercitii pentru femeile insarcinate, iar asta te va ajuta sa te mentii sanatoasa si in forma chiar si dupa nastere. Cumpara-ti un costum de baie si mergi sa iti faci prietene noi la cea mai apropiata piscina!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Hraneste pielea suprasolicitata!

Pielea ta are nevoie in permanenta de hidratare, stii asta! Bea multa apa si foloseste un unt de corp pentru un plus de rasfat si de hidratare, mai ales in perioada sarcinii, cand corpul tau sufera modificari si este foarte stresat.

Ai grija de picioare!

Picioarele tale au mare nevoie de atentia ta cat timp esti insarcinata. Toata greutatea pe care trebuie sa o suporte si toate drumurile pe care le vei face la medici trebuie inlaturate cu sedinte dese de masaj. Un gel racoritor le va oferi picioarelor tale rasfatul cuvenit.

Copilul stie cel mai bine!

Imparte cu bebelusul tau produsele lui de baie, pentru ca nimic nu are grija mai bine de pielea ta cum au produsele de ingrijire pentru copii. Foloseste-te cu incredere de gelul de dus, de uleiul corp si chiar de samponul care nu ustura atunci cand intra in contact cu ochii!

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Alege vopsele vegetale!

Ca si in cazul tutunului si al alcoolului, vopsele de par reprezinta un pericol pentru sarcina. Daca ai posibilitatea, lasa-ti parul sa se regenereze in aceste 9 luni si nu il mai incarca cu vopsea, insa daca este neaparat nevoie, opteaza pentru o varianta cu nuantatori, in care chimicalele nu ating scalpul.

Nu renunta la infrumusetare!

Orice femeie devine si mai frumoasa atunci cand se pregateste sa devina mama, dar pentru micile probleme inestetice care apar pe durata sarcinii exista minunile produselor cosmetice. Este normal sa ai la fel de mare grija de tine, chiar daca acum obosesti mai repede si ai nevoie de mai multa odihna, asa ca pastreaza aproape trusa de machiaj si de manichiura!

Sursa Foto FrontPage: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri