Stai si viseaza in continuare la cai verzi pe pereti, la cum el nu ti-a mancat toata energia, la cum ti-a facut mai mult bine decat rau. Asa... Cauta-l bine si daca nu-l gasesti, incearca sa dai peste fratele sau geaman, barbatul care saruta la fel, cel care are pielea la fel de tabacita, cel care face dragoste identic. Perfect. Confunda-i in continuare. Chiar si atunci cand pana si dracul si Dumnezeu par a avea mai multe in comun. Minte-te cu nerusinare si disperare si fa rost de tupeu la kilogram ca sa ajungi sa torni in tava papanasii pe care i-ai pus la crescut.

Iubire, relatie... pauza... relatie, iubire. Relatie, despartire si apoi alta relatie. Suna cunoscut? Ai vazut in vreo revista de lifestyle feminin, ti se pare ca asa ceva s-a intamplat cu mii de ani in urma undeva in zilele tale? Poate. Imediat sau la ani lumina dupa o relatie mai mult sau mai putin toxica, ai rasfoit paginile vreunui anonim ghid de supravietuire in masa si ai dat peste combinatia anormal de normala "ia-ti o pauza"? Ce reactie ai avut? Probabil surprinsa ca nu ai gasit combinatia “ia o pauza” sau “luati o pauza” (tu si cu stii tu cine) dupa despartire. Muta de uimire ca ti-au sarit in ochi nu niste litere de aur, ci unele bolduite grosolan si banal,dar nemaipomenit de magice: “IA-TI O PAUZA”. Exact asa cum ai citit si crede-ma ca ai citit bine. Bun... Acum.. cum se incepe pauza de care tocmai ai citit? Cred ca stii tu cum, nu este nevoie sa te lamuresc eu in legatura cu ceea ce am inceput sa-ti explic deja.

Pauza dintre doua relatii se incepe cu seninatate. SENINATATE? Probabil o sa-ti spui ca vorbesc aiurea si te gandesti sa te opresti din citit. Nu zici rau deloc. Dar incearca totusi sa citesti inainte. Termina si o sa intelegi ca nu ti-ai irosit timpul degeaba. So... nu cu seninatate.... Cu lacrimi de crocodil ca doar nu te-ai tras din maimuta... Cu servetele din hartie abraziva.. multe. Ca sa te zgarie pana in miezul ranii. Cu pumni atat de stransi incat unghiile sa patrunda in carne pana la sange... Cu sufletul deschis si rascopt la foc mic asteptand venirea unuia mai mare care sa-i dea lovitura de gratie. Cu regrete multe noaptea ca sa ai cearcane adanci dimineata. Cu convorbiri prelungite si scumpe in miez de noapte ca sa auzi explicatii ieftine in miez de zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Stai si viseaza in continuare la cai verzi pe pereti, la cum el nu ti-a mancat toata energia, la cum ti-a facut mai mult bine decat rau. Asa... Cauta-l bine si daca nu-l gasesti, incearca sa dai peste fratele sau geaman, barbatul care saruta la fel, cel care are pielea la fel de tabacita, cel care face dragoste identic. Perfect. Confunda-i in continuare. Chiar si atunci cand pana si dracul si Dumnezeu par a avea mai multe in comun. Minte-te cu nerusinare si disperare si fa rost de tupeu la kilogram ca sa ajungi sa torni in tava papanasii pe care i-ai pus la crescut. Cand auzi ca el, barbatul original a parasit gradina edenului pentru a fugi cu o alta Eva, lasa ceea ce era iubire sa se transforme in obsesie. Compatimeste-te cu durere in glas, cu neputinta in suflet. Cu arta si talent ca o mare profesionista de profesie bocitoare. Daca nu tu, atunci... la naiba... cine???... Basme. Telenovele. Atat de aproape de exoticele manele. Trezeste-te, femeie!!!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri